Landscape banner 2

Landscape banner 1

Opleidingen, events en webinars

In de retail verandert de komende jaren veel. Dat geldt zeker ook voor de woonbranche. Het is belangrijk dat je bijblijft op jouw vakgebied.

Op deze website vind je informatie over opleidingen, trainingen, webinars en bijblijfevents voor verkoopfuncties en ambachtelijke beroepen in de woonbranche.

Via het linkermenu kun je snel zoeken op deelbranche.

opleiding woonbranche werken in wonen award

E-learning
Wil je het liefst vanachter de pc leren zonder dat je de deur uit moet? Dan is e-learning dé oplossing voor jou! Voor alle deelbranches hebben wij een e-learning traject dat je kunt afsluiten met een branche-erkend examen. Via de button INLOGGEN kun je direct inloggen in de e-learning module.

Events
WoonWerk organiseert korte events, meestal van 1 dag of 1 avond, speciaal voor verkoopadivseurs die in korte tijd op de hoogte willen zijn van nieuws op hun vakgebied. Of je nu starter bent of al wat langer in het vak zit. Ook organiseert WoonWerk regionale events over bijvoorbeeld het omgaan met korting.

Webinars
Een webinar is een online variant op de events van WoonWerk. Gewoon thuis of op kantoor achter je PC. Tijdens deze korte webinars van één uur krijg je via een interactieve video handige informatie, tips en trucs over een specifiek thema. Via de chatfunctie kun je direct vragen stellen waar je zoveel mogelijk in of direct na het webinar antwoord op krijgt.

Overigen opleidingen en praktijktrainingen
Onder opleidingsaanbod vindt je overzicht van alle praktijktrainingen voor de woonbranche. In het linkermenu kun je ook snel op je deelbranche zoeken.advieslijn gordijnadvieslijn vlekkenadvieslijn slaapadvieslijn
nieuwsbrief