Inmeten van een binnendeur

by admin
0 comment

Het inmeten van een binnendeur kan een lastig klusje zijn. Het beste kun je de deur door een professioneel bedrijf digitaal laten inmeten. Dit wordt dan digitaal gedaan middels de moderne apparatuur van bijvoorbeeld Prodim. Digitaal meten gaat uiterst nauwkeurig.

Tijdens de meting worden de exacte lijnen van het kozijn gevolgd. Ook kan het apparaat de bestaande locatie van de scharnieren en sluitplaat meten. Na het inmeten van de deuren op locatie kunnen de gegevens met eventuele aanvullende wensen rechtstreeks naar een deurenleverancier verzonden worden. Zij kunnen dan de gegevens verwerken tot een uniek CNC-programma en de deur automatisch laten maken.

Binnendeur

Iedere deur krijgt zijn eigen label en wordt door de CNC-machine gelezen waarna de machine alle bewerkingen uitvoert. Als de deuren van de CNC machine komen is de deur klaar en zijn alle bewerkingen afgerond.

Findoor uit Wanroij is een specialist in het maken van maatwerk deuren. Wil jij jouw binnendeur op maat laten maken? Neem dan eens contact met hun op voor een vrijblijvende offerte.

Related Posts

Leave a Comment