Makelaar Bussum, jouw partner in vastgoed

by admin
0 comment

Het belang van een goede makelaar wordt nog al te vaak onderschat, toch is hij een absolute meerwaarde voor de verkoop van jouw woning. Niet alleen kent hij de vastgoedmarkt als de beste, hij weet zich ook doorheen de administratieve en wettelijke procedures te slaan. Vertrouw de verkoop van jouw woning toe aan Makelaar Bussum en verzeker jezelf van een perfecte en correcte service.

Jouw woning snel en correct verkocht


De beslissing nemen om jouw woning, om welke reden dan ook, te verkopen, is een grote stap waar je niet licht over gaat. Maar dan begint het echte werk pas. Wat is een correcte prijs voor de woning? Hoe breng je jouw woning voldoende onder de aandacht? Welke formaliteiten moeten administratief en wettelijk vervuld worden?


Makelaar Bussum zal steeds in een eerste gesprek nagaan wat jouw wensen zijn. Na een bezoek aan de woning zal een correcte prijs worden berekend die rekening houdt met alle aspecten van de woning zoals ligging, grootte, indeling enzoverder. Ben jij akkoord, dan spreekt de makelaar zijn netwerk aan om jouw woning onder de aandacht te brengen van mogelijke kopers. Ook de bezoeken van geïnteresseerden kunnen door de makelaar begeleid worden. Is er een koper gevonden, ook dan zal de makelaar instaan voor de verdere afhandeling.

Geen administratieve zorgen


Aan het verkopen van een woning zijn tal van regelgevingen verbonden naar bijvoorbeeld aangiftes en de opmaak van aktes toe. Makelaar Bussum zorgt ervoor dat de hele administratie perfect in orde is zonder dat jij je hier zorgen over hoeft te maken. De uiteindelijke verkoop is voor de makelaar pas afgerond als de definitieve akte door alle partijen werd ondertekend en de verkoop wettelijk geregistreerd werd.
Maak vandaag nog een afspraak bij Makelaar Bussum en ontdek alle voordelen van het verkopen van jouw woning via een erkend en ervaren makelaar. Jouw makelaar stelt alles in het werk om jouw woning snel, aan een goede prijs en volgens alle regelgevingen te verkopen.
Makelaar Bussum, binnenkort ook jouw partner in vastgoed.

Related Posts

Leave a Comment