Tips om je huis sneller te verkopen

by admin
0 comment

Heb je voorzichtige of al wat verder gevorderde plannen om je huis te gaan verkopen? Of heb je inmiddels een andere woning gekocht, maar staat je oude huis nog te koop? Dan wil je natuurlijk je huidige woning zo snel mogelijk gaan verkopen. Maar hoe pak je dat slim aan? Het artikel hieronder zet de beste tips op een rijtje om je huis sneller te verkopen. Doe er je voordeel mee!

Maak gebruik van een goede verkoopmakelaar

De beste tip die we je kunnen geven om je woning sneller te verkopen, is om een verkoopmakelaar in te schakelen die voor je kan bemiddelen bij de verkoop. Zo kun je je woning verkopen en/of een huis kopen via De Huizenbemiddelaar Zundert. Een huis verkopen of een huis kopen via De Huizenbemiddelaar Zundert, of een verkoopmakelaar bij jou in de buurt, zorgt ervoor dat je je huis sneller kunt doorverkopen en dus eerder kunt verhuizen!

Ruim je woning op en zorg voor professionele foto’s

Belangrijk als je je huis snel wilt verkopen om een huis te kopen via De Huizenbemiddelaar Zundert, is om te zorgen dat je woning netjes opgeruimd is. Pas daarna kun je goede en duidelijke foto’s maken. Een rommelig huis fotograferen en proberen te verkopen gaat een stuk lastiger dan wanneer je goede foto’s laat maken en die online plaatst. Eventueel kun je een ervaren woningfotograaf inhuren om de foto’s te laten maken. Vervolgens kun je die foto’s gebruiken bij je advertentie op Funda of andere websites.

Promoot je woning extra op Funda

Verkoopsites voor woningen bieden vaak opties aan om je woning nog meer te promoten. Zo kun je op Funda kiezen om je woning op een toppositie te plaatsen, zodat deze beter uit de zoekresultaten tevoorschijn komt als potentiële kopers naar een woning zoeken. Naast een toppositie kun je bij Funda ook kiezen voor twee andere varianten van promotie: het Promolabel en de optie Woning in Beeld.

Val op met een video of 3D-impressie

Wil je je met jouw woningaanbod echt onderscheiden van de middenmoot? Kies dan voor het plaatsen van een video of een 3D-filmpje bij je advertentie. Zo krijgen geïnteresseerden een nog beter beeld van je woning en wat ze kunnen verwachten.

Related Posts

Leave a Comment