Wat hoort in een landelijke badkamer?

by admin
0 comment

In een landelijke badkamer hoort eigenlijk een badmeubel van massief hout. En dat heeft uiteraard een aantal redenen. Houten badkamermeubels zijn gewoon authentieker en daarnaast is het veel duurzamer in het gebruik. Van Heck is de specialist op het gebied van badkamer meubilair in massief hout.

De voordelen van een Van Heck houten badmeubel op een rijtje:

  •  grootste collectie van Europa
  •  enorme keuze in maatvoeringen
  •  top kwaliteit tegen betaalbare prijzen
  •  gebruik FSC gecertificeerd hout, dus verantwoord beheer
  •  Dealers door heel Europa
  •  12 jaar garantie op alle badmeubels

Bij Van Heck ben je daarom verzekert van een goede aankoop. Immers een badmeubel koop je niet elke dag en je wilt dat deze lang meegaat zonder klachten.

Het product hout vergt een goede behandeling en regelmatig een voorzichtige schoonmaak, zeker in een vochtige ruimte zoals de badkamer. Met een beetje deskundige hulp is hout prima toe te passen in deze ruimte. Er gaat natuurlijk niets boven dit warme, sfeervolle materiaal. De badkamermeubels van Van Heck zijn optimaal beschermd tegen vocht en vuil, door een hoogwaardige meubelolie. Daardoor ben je verzekert van een langdurige levenstijd van je producten.

Vermijd daarnaast tijdens de schoonmaak bijtende of schurende schoonmaakmiddelen. Is het hout toch beschadigd? Schuur het dan licht en olie het opnieuw in.

Vaak wordt de vraag gesteld of een houten badkamermeubel wel kan worden toegepast in een badkamer, maar eigenlijk is dat een heel gekke vraag. Immers 99% van alle badkamermeubels die er in de wereld worden geproduceerd hebben als basis hout. Bij de standaard badmeubels van MDF (samengeperst hout) zie je het materiaal echter niet.

Ze zijn immer aan de buitenkant voorzien van een plakfolie. Juist bij dit soort meubels is vocht veel gevoeliger. Bij de kleinste beschadiging zal het meubel gaan opzwellen.

Bij een massief houten badmeubel heb je de garantie dat deze een levenlang meegaat.

Related Posts

Leave a Comment