Bijzondere bedden voor kinderen

by admin
0 comment

Wil je je kinderen echt een bijzondere slaapkamer geven? Dan begin je natuurlijk bij een bijzonder bed. Er zijn veel speciale bedden, dus je zult er altijd een vinden die bij je kinderen past. Je hebt bedden in allerlei kleuren en soorten, voor elk thema. Wij zetten een aantal leuke en bijzondere kinderbedden voor je op een rijtje.

Stapelbed in de vorm van een vogelhuis

Wat dacht je van een vogelhuis stapelbed voor twee kinderen? Dit bed heeft, zoals de naam al doet vermoeden, de vorm van een vogelhuisje. Dit vogelhuis bed heeft echte trapgevels, zoals je bij vogelhuisjes ook ziet. Een vogelhuis stapelbed is ideaal voor een slaapkamer met een dieren thema of bos thema. Ook past het bij zowel een stoere kamer als een schattige kamer, omdat de kleuren aan te passen zijn aan de rest van het thema.

Piratenbed

Voor de stoere jongens en meisjes, heb je ook bedden in de vorm van een piratenschip. Aan het hoofdeind heb je dan een zeil met een piraten teken op en het voeteneind is de voorkant van de boot. Dit bed is heel leuk te combineren met een strand of zee thema in de kamer, wat goed bij een schip past. Ideaal voor kinderen die graag Piet Piraat kijken of andere piraten op tv leuk vinden.

Auto of koets

Voor de kleine autogekken onder ons, kun je kiezen voor een bed in de vorm van een auto of sportauto. Misschien vallen de kinderen dan ook razendsnel in slaap! Er zijn verschillende soorten racebedden en autobedden. Deze zijn zeker een aanrader als je kind fan is van de Disneyfilm Cars, wat je ook als thema kunt gebruiken voor de rest van de kamer. Is je kind meer fan van disney prinsessen? Dan kun je ook kiezen voor een bed in de vorm van een koets. Zo voelt je kind zich echt koninklijk!

Kasteel

Je zoon of dochter is natuurlijk jouw prins(es)je, maar dat kun je ook laten zien met hun bed. Bijvoorbeeld door een bed in de vorm van een kasteel. Door de kleuren en vorm aan te passen, kun je het zo stoer of schattig maken als je zelf wilt.

Related Posts

Leave a Comment