BouwstationXL voor de echte klusser

by admin
0 comment

Ben jij een handige doe-het-zelver en klus je graag in je huis? Ook als klussen niet je grootste hobby is, bespaar je veel geld als je werkzaamheden in huis zelf aanpakt. Als je niet heel handig bent, zijn er toch veel dingen die je zelf kan doen, zoals schilderen en het leggen van een laminaatvloer. Heb je inmiddels wat meer ervaring opgedaan, dan draai je ook je hand niet meer om voor het tegelen van een muurtje of het plaatsen van een kraan. Goed gereedschap en een goede voorbereiding zijn het halve werk. Het materiaal waarmee je werkt moet van goede kwaliteit zijn en dan ben je bij BouwstationXL aan het goede adres. We dagen je uit om in de badkamer aan de slag te gaan.

Badkamersanitair uitkiezen

Voordat je sanitair uitkiest, denk je na over de stijl van je badkamer. Bij BouwstationXL vind je badkamermeubels in verschillende stijlen die je los van elkaar koopt en goed met elkaar kan combineren. Wil je naast een inloopdouche ook een bad? Heb je een gezin met opgroeiende kinderen, dan is extra opbergruimte geen onnodige luxe. Ook een dubbele wastafel voorkomt een rij bij de wastafel als iedereen ’s ochtends z’n tanden moet poetsen.

Alles voor je badkamer bij BouwstationXL

Ben je een ambitieuze klusser en zie je het aanpakken van de badkamer als een mooie uitdaging? Bij BouwstationXL vind je alle benodigde materialen voor je badkamer tegen gunstige prijzen. Wil je niet alles zelf doen, dan laat je het leidingwerk en de elektra door de expert doen. Zelf sloop je de oude badkamer eruit en ook het plaatsen van nieuw sanitair doe je zelf. Tegelen is na wat inlezen of het kijken van een instructiefilmpje prima te doen. Maak van tevoren een plattegrond, zodat je weet waar je je badkamermeubels het beste kan plaatsen en hoeveel ruimte je beschikbaar hebt. Reken aan de hand van de plattegrond ook uit hoeveel tegels je nodig hebt voor de vloer en de wanden. Zorg voor wat reservetegels vanwege snijverlies.

Related Posts

Leave a Comment