Een tweede verblijf op EuroParcs Poort van Amsterdam kopen kan zomaar

by admin
0 comment

Een tweede verblijf kopen leek jarenlang alleen weggelegd voor mensen met een ruime beurs. Een recreatiewoning op EuroParcs Poort van Amsterdam kopen wordt de afgelopen jaren steeds populairder. Het aanbod is divers, zodat je een vakantiewoning kan kopen in verschillende prijsklassen. Je vindt hier appartementen, maar ook grote vrijstaande woningen met eigen aanlegsteiger. We gaan er vaker tussenuit voor een weekend of een korte vakantie en dan is het hebben van een eigen vakantiewoning een aantrekkelijke optie.

Ontdek de inspiratiebron van de Hollandse meesters

De uitzichten over het Markermeer zijn adembenemend. Een woning op EuroParcs Poort van Amsterdam kopen brengt je terug naar de Gouden Eeuw. Elke dag geniet je van de veranderende kleuren van het landschap en de prachtige vergezichten, die een bron van inspiratie zijn geweest voor de Hollandse meesters. Dit doe je vanuit je eigen woning of onder het genot van een hapje en een drankje in het café-restaurant. Wil je je verder onderdompelen in de authentieke Nederlandse cultuur? Volendam en Marken trekken niet voor niets veel buitenlandse toeristen die het Nederland van weleer willen ontdekken. Wil je de meesterwerken van de Hollandse meesters in het echt zien? Ook Amsterdam is vanaf Resort Poort van Amsterdam binnen een kwartier te bereiken.

Een woning op EuroParcs Poort van Amsterdam kopen: Een belegging met potentie

Ben je op zoek naar een vakantiewoning als belegging of wil je beleggen en zelf vakantie vieren combineren? Een recreatiewoning op EuroParcs Poort van Amsterdam kopen is een interessante optie. De huuropbrengsten bieden een continue bron van inkomsten. Potentiële huurders van jouw vakantiewoning worden aangetrokken door het hoge voorzieningenniveau op het resort en de centrale ligging. Je biedt je huurders niet alleen een aantrekkelijke vakantiewoning, maar ook een resort met allerhande faciliteiten. Kinderen genieten in het binnenzwembad of het indoor speelparadijs en volwassenen komen tot rust in de sauna of in de andere wellnessfaciliteiten. Wil je je woning in de toekomst verkopen, dan kan dit ook nog eens een aardige winst opleveren.

Related Posts

Leave a Comment