De voordelen van een spanplafond

by admin
0 comment

Een spanplafond wordt tegenwoordig steeds populairder, maar veel mensen zijn nog niet helemaal bekend met wat het precies is. In principe bestaat een spanplafond uit een kunststofdoek die wordt gespannen onder een bestaand plafond. Hierdoor ontstaat er een nieuw plafond die in allerlei opzichten op het werkelijke, bestaande plafond lijkt. Er zijn veel verschillende spanplafonds te verkrijgen, waardoor er genoeg keuze is voor iedereen. Maar wat zijn precies de voordelen van een spanplafond? Lees deze hieronder!

Weinig onderhoud 

Een groot voordeel aan spanplafonds is het feit dat ze uitermate makkelijk te onderhouden zijn. Je kunt namelijk erg snel met een doekje en wat schoonmaakmiddel eventuele vlekken weghalen. Hierdoor hoef je je nooit zorgen te maken dat je plafond er mogelijk vies uit komt te zien. 

Beschadigingen verbergen 

Is je oude plafond erg beschadigd en versleten? Dan is een spanplafond ideaal. Met een spanplafond hoef je je namelijk geen zorgen te maken over het herstellen van je oude plafond, aangezien het spanplafond erg netjes wordt afgewerkt. Hierdoor worden eventuele beschadigingen meteen verborgen, zodat de hele kamer er direct keurig uitziet. 

Snel laten plaatsen

Als je graag op korte termijn je plafond een opknapbeurt wil geven, dan is een spanplafond dé oplossing voor jou. Het laten plaatsen van een spanplafond is namelijk binnen één of twee dagen gebeurd, waardoor je al snel tevreden kunt zijn met een gloednieuw, netjes plafond. 

Grote variatie mogelijk 

Er zijn tal keuzes mogelijk met betrekking tot spanplafonds. Kies bijvoorbeeld voor wit, beige of grijs als je een kamer een rustige uitstraling wil geven. Of kies voor iets unieks: een boom, een foto van familie en ga zo maar door. Het is allemaal mogelijk met een spanplafond. Hierdoor kun je precies het spanplafond kiezen wat bij jouw voorkeuren past!

Geef je kamer de finishing touch 

Een nieuw spanplafond kan een kamer al enorm verbeteren, maar er zijn nog meer dingen die je kunt doen om je huis te renoveren. Denk bijvoorbeeld aan een schuifdeurkast op maat. Deze kunnen een kamer een erg moderne uitstraling geven. Ideaal dus!

Related Posts

Leave a Comment