Dit is waarom venstergaas de muggen buiten houd in de nacht!

by admin
0 comment

De warme maanden zijn super leuk, alhoewel er zijn ook wat nadelen. Één van de problemen zijn alle beestjes die allemaal tegelijk ineens tevoorschijn komen. Fruitvliegjes, wespen, eikenprocessierupsen en muggen. Hartstikke vervelend, al helemaal als je de pineut bent en vaak geprikt wordt. Wat je tegen een muggenplaag kunt doen is onder andere op maat gemaakte schutters aanschaffen, of je kunt gaan voor venstergaas. Toch kun je een muggenplaag in sommige gevallen ook op een andere manier oplossen. In dit artikel lees je hoe je een muggenplaag kan bestrijden als het een lekkage of rioolprobleem betreft en als dat niet het geval is kun je ook meer lezen over venstergaas en op maat gemaakte schutters. Zo heb jij hopelijk voorlopig geen last meer van die vervelende beestjes.

Lekkage en/of rioolprobleem

Als je ergens een lekkage hebt of er een rioolprobleem voordoet, is het mogelijk dat je hierdoor een muggenplaag krijgt. Gelukkig kun je hier zelf wat aan doen. 

Verwijder al het stilstaand water in je woning, bedrijfspand of tuin. Mocht dat niet mogelijk zijn, dek dan al het stilstaande water af. 

Plaats horren, zoals venstergaas, voor je deuren en ramen.

Als je verstopte goten hebt, reinig deze dan en voer het af.

Plaats een airconditioner of ventilator in de desbetreffende kamer.

Venstergaas

Heb je last van muggen, maar betreft het niet een lekkage en/of rioolprobleem, dan kun je venstergaas proberen. Dit is een effectief raamscherm dat niet alleen insecten buiten houdt, maar het laat tegelijkertijd ook frisse lucht binnen. Een andere oplossing zijn op maat gemaakte schutters, maar hieronder staan de voordelen van venstergaas.

  • Venstergaas is erg duurzaam. Ook is het design vernieuwd en beschikt het gaas over een polyester net van hoge kwaliteit. Daarnaast heeft het een goede vorm en is het ook nog eens scheurbestendig.
  • Je kunt het venstergaas makkelijk zelf aanbrengen: verwijder de plakstrips en breng het aan op het gewenste oppervlak.
  • Het venstergaas beschikt over een krachtig magneet, waardoor het gaas niet loslaat.

Het belangrijkste kenmerk van venstergaas is dat dit gaas allerlei beestjes buiten houdt en tegelijkertijd de frisse lucht binnen houdt. Ideaal dus!

Related Posts

Leave a Comment