Een schone buitenkant van je huis: zo doe je dat

by admin
0 comment

Nu het weer voorjaar wordt, gaan veel mensen over op een grote schoonmaak van hun huis. Niet alleen de binnenkant van het huis, moet spic en span zijn, ook de buitenkant kan best eens een goede beurt gebruiken. Maak bijvoorbeeld gebruik van gevelreiniging, want gevelreiniging Oss laat jouw gevel opnieuw stralen. Zo pak je de grote schoonmaak van de buitenkant van je huis aan.

De buitenmuur

De buitengevel van je huis kan na verloop van tijd best vies worden. In de meeste gevallen kun je de gevel van je huis gewoon schoonmaken met een sopje van water en groene zeep. Er is echter een groot nadeel aan het schoonmaken van de buitengevel: in veel gevallen kun je er niet bij en moet je gevaarlijke touren uithalen om je gevel mooi schoon te krijgen. Daarom is het een goed idee om voor deze klus een professional in te huren. vraag een offerte aan via de website, vaak kun je een prijs tussen 7 en 20 euro per vierkante meter verwachten. 

Ramen en kozijnen

Ook de ramen en kozijnen moeten zo nu en dan eens even aan de buitenkant schoongemaakt worden. Deze kun je het best schoonmaken met een sopje met zo min mogelijk schoonmaakmiddel, omdat te veel schoonmaakmiddel voor lelijke strepen kan zorgen. Wanneer je ramen erg vet zijn geworden kun je het gebruik van een scheutje ammoniak in je sopje overwegen. Tot slot kan glansmiddel wat je gebruikt voor je glazen bij de afwas ook wonderen doen voor de helderheid van je ramen. Haal ook een doekje over de kozijnen, die kunnen na verloop van tijd erg vies worden. Wanneer je erg hoge ramen hebt, is het wederom verstandig om in het kader van de veiligheid deze klus uit te besteden aan een professional. Het professioneel laten wassen van je ramen kost per woning slechts ongeveer 30 euro.

Het dak

Om te voorkomen dat je vervelende lekkages krijgt en omdat het er simpelweg mooier uitziet, moet je je dak eigenlijk ieder jaar even laten ontmossen. Ook dit kun je eigenlijk het best uitbesteden. Een professional kan namelijk snel en veilig het dak op en weet beter dan jij welk dak welk reinigingsmiddel nodig heeft. Het laten ontmossen van je dak kost ongeveer 10 euro per vierkante meter. Wil jij ook graag een schone buitenkant van je huis? Schakel dan vandaag nog een professional in en laat je helpen!

Related Posts

Leave a Comment