Groei in de populariteit van rolluiken in Nederland… Terecht?

by admin
0 comment

Voordelen van het rolluik

Rolluiken worden steeds populairder in Nederland en dat is niet gek! Als het erom gaat uw huis comfortabeler en stijlvoller te maken, gaat er niets boven de toevoeging van nieuwe gordijnen of rolluiken in de aanbieding. Niet alleen bieden ze privacy, bescherming tegen de zon, geluidsreductie en inbraakpreventie, maar ze kunnen ook een vleugje luxe of elegantie toevoegen aan elke kamer. En dankzij de technologische vooruitgang zijn er nu meer mogelijkheden voor deze producten dan ooit tevoren, zodat u de perfecte stijl kunt vinden die bij uw inrichting past. Zo zijn de rolluiken in verschillende kleuren en stijlen beschikbaar, zodat u de perfecte set voor uw huis kunt vinden. Kijk ook eens naar de rolluiken aanbieding.

Elektrische bediening

Bij een modern rolluik hoort een moderne, gebruiksvriendelijke bediening. Ons hele assortiment rolluiken is standaard voorzien van een elektrische bediening in de vorm van een vaste schakelaar. U kunt echter ook kiezen voor een motor die u op afstand kunt bedienen met een stijlvolle handzender. Wij kunnen u voorzien van een aantal soorten bedieningen. Wat dacht u van tijdschakelaars waarmee u dag- en weekprogramma’s kunt instellen?

Slimme rolluiken

De meeste mensen weten dat het een goed idee is om een open raam of ander obstakel uit de weg te houden bij het bedienen van een rolluik. Met een slimme motor hoeft u daar echter geen rekening meer mee te houden: weerstand en obstakels worden automatisch gedetecteerd, waardoor het rolluik in deze gevallen niet zomaar sluit. Met deze moderne technologie hoeft u zich geen zorgen te maken over dat het rolluik of iets anders wordt beschadigd.

Algemeen misverstand rondom het rolluik

De meeste mensen denken dat hoe dikker het rolluik is, hoe beter het isoleert. Dit is echter niet altijd het geval. De aluminium lamellen in het pantser geleiden de kou juist heel goed en maken het rolluik minder effectief bij het isoleren.

Related Posts

Leave a Comment