Het beste bed is voor iedereen anders

by admin
0 comment

Vandaag de dag is er mega veel keuze op het vlak van bedden of matrassen, voor iedereen is het perfecte bed natuurlijk anders. Waarom zijn er zoveel verschillende soorten bedden, voor wie zijn er speciale bedden en waarom zou je een aangepast bed nemen. In dit blog proberen we je zo goed mogelijk antwoord te geven op deze vragen.

Soorten bedden

Er zijn heel veel verschillende soorten bedden vandaag de dag, hieronder hebben we er een paar voor je op een rijtje gezet.

Kingsize bed

Een kingsize bed is natuurlijk een bekend voorbeeld van een populair soort bed, dit is de categorie met de grootste bedden. Het zijn gewoon normale bedden alleen dan grotere uitvoeringen. Denk hierbij aan langer en met name breder dan een doorsnede bed, veel mensen hebben een kingsize bed omdat het natuurlijk heerlijk is om de ruimte te hebben.

Boxspring

Dit is de meest hippe categorie vandaag de dag, de winkels staan er helemaal vol mee en iedereen wil vandaag de dag een boxspring. Het zijn de wat hogere 2 persoonsbedden met de bekende achterwand die verkrijgbaar is in allerlei kleuren.

Twijfelaars formaat

Dit is het formaat tussen het 1 persoons bed en het 2 persoons bed, wordt vaak gebruikt door mensen die alleen slapen maar een 1 persoons bed te klein vinden. Of natuurlijk door mensen die simpelweg geen ruimte hebben om een normaal 2 persoonsbed kwijt te kunnen. Dan is dit natuurlijk de perfecte oplossing want het is een beetje van beide werelden op deze manier met deze afmetingen.

Aangepaste bedden om een specifieke reden

Er zijn natuurlijk ook redenen waarom mensen een speciaal soort bed hebben of in ieder geval een bed dat anders is dan ander bedden. Hieronder hebben we een paar van deze gevallen voor je op een rijtje staan

Gewicht Redenen

Sommige mensen hebben een aangepast bed omdat ze te zwaar zijn, dan zijn er dus aangepaste matrassen aangemeten voor dit persoon. Dit heeft dan te maken met het feit dat er kuilen in het normale matras komen door het te hoge gewicht van de persoon. De oplossing hiertegen is natuurlijk een steviger matras.\

Leeftijd of gezondheids gebonden redenen

Er zijn een hoop speciale bedden vanwege gezondheidsredenen , denk hierbij aan seniorenbedden bijvoorbeeld. Deze bedde zijn precies op de hoogte ontworpen zodat oudere mensen makkelijker in en uit bed kunnen komen.
Voor meer info over speciale bedden of soorten bedden kijk dan even op De Suite.

Related Posts

Leave a Comment