Hoe creëer je een luxe sfeer in jouw tuin?

by admin
0 comment

Wie droomt er nou niet van luxe? Luxe tijdens de vakantie, in je huis, een luxe auto, en ga zo maar door. Luxe in jouw tuin hoort hier dan natuurlijk ook bij. Een tuin is immers een plek waar je aan het einde van de werkdag heerlijk kunt opspannen! Er zijn meerdere manier om jouw tuin van luxe te voorzien. Wij gaan delen graag een aantal tips voor het inrichten van jouw luxe tuin. 

Plaats een wellis spa in je tuin

Een van de mogelijkheden die je hebt om voor meer luxe in de tuin te zorgen, is het plaatsen van een wellis spa van Elite Wellness. Wie droomt er nou niet van zijn eigen wellis spa in de tuin? Een wellis spa biedt ontspanning, je kunt er relaxen met vrienden en het is een plek om met je partner de dag door te spreken. Tegenwoordig zijn veel wellis spa’s niet eens heel duur, je kunt ze voor een redelijke prijs in je tuin laten plaatsen. Je hebt de keuze tussen de wellis spa in de grond plaatsen of op een terras te zetten. Veel mensen kiezen er ook voor om de wellis spa van een overkapping te voorzien. Zo kun je ook in de winter en herfst van de wellis spa genieten. 

Een fijne zitplek in je tuin 

Er zijn veel verschillende opties als het aankomt op een zitplaats in je tuin. Je kunt kiezen voor een overkapping of voor een stenen terras. De voordelen van een overkapping zijn dat je overdekt kunt zitten en dat het een natuurlijke uitstraling heeft in je tuin. De natuurlijke uitstraling wordt gecreëerd door het hout waar de veranda van is gemaakt. Je kunt kiezen uit verschillende soorten hout waardoor de overkapping bij jouw voorkeur past. 

Zorg voor goede verlichting 

Tuinen zijn mooi om overdag in te ontspannen, maar wanneer het donker wordt, zijn ze met de juiste verlichting nog mooier om te zien. Er zijn verschillende soorten verlichting, je hebt verlichting die op zonne-energie werkt. Deze verlichting kan je tuin de hele avond prachtig verlichten. Ook zijn er lichtslingers die je in de struiken, of van boom tot boom kunt hangen voor een sfeervol eindresultaat. Led-verlichting geeft een hele luxe uitstraling, maar dit is wel lastig om zomaar te plaatsen in je tuin. Wanneer je de tuin een nieuwe indeling geeft, kun je wel led-verlichting installeren. Breng ook de bomen onder de aandacht en geef de heel tuin een luxe indruk, waar iedereen van onder de indruk zal zijn.

Related Posts

Leave a Comment