Inspiratie voor verlichting binnen en buiten bij Paardekooper-Hulst

by admin
0 comment

Verlichting doet veel in je interieur en in je tuin. Plaats je de verlichting op strategische plaatsen, dan heb je hier jarenlang plezier van. Bij Paardekooper-Hulst vind je design armaturen die niet alleen mooi licht geven, maar ook overdag een lust voor het oog zijn. Voor elke woonstijl zijn passende armaturen verkrijgbaar van diverse A-merken. Om inspiratie op te doen ben je welkom in de showroom in Naarden-Vesting.

Verlichting Tips voor je woonkamer

Je woonkamer heeft verschillende functies en je brengt er veel tijd door. Voor al deze functies heb je verschillende soorten verlichting nodig. Plaats niet zomaar verlichting in je woonkamer, maar maak samen met de lichtexperts van Paardekooper-Hulst een lichtplan. Je bepaalt samen hoeveel lichtpunten je nodig hebt en op welke plek deze punten moeten komen. De basisverlichting is de verlichting die je vaak als eerste aandoet als je de woonkamer binnenkomt. Het zet de hele ruimte in het licht. De functionele verlichting heb je nodig voor het lezen van een boek, om huiswerk te maken of om bij te werken. Laat je inspireren door de verschillende soorten vloerlampen, tafellampen en hanglampen. Met licht dat je dimt zorg je in een handomdraai voor sfeerverlichting. Dit is de ideale verlichting als je bezoek hebt of een avond aan het borrelen bent op de bank.

Design verlichting voor buiten bij Paardekooper-Hulst

Met deze design tuinverlichting maak je je tuin helemaal af. Ook voor je tuin maak je een lichtplan. Combineer dit samen met je tuinontwerp als dit mogelijk is. Is je tuin al aangelegd, dan krijg je een idee van het lichteffect door in het donker waxinelichtjes neer te zetten op plekken waar je verlichting wilt. Het mooiste effect bereik je door te spelen met het contrast tussen donker en licht. Door bepaalde items in je tuin uit te lichten creëer je een mooi effect. Net als in je woonkamer hou je in de tuin rekening met de verschillende functies van de verlichting.

Related Posts

Leave a Comment