Is jouw woning toe aan een nieuw interieur

by admin
0 comment

Zijn jij en je woning allebei toe aan een nieuw interieur, maar weet je niet hoe dit het beste kan veranderen? Probeer bijvoorbeeld eerst even iets als wat meubels verschuiven. Zet de bank op een tegenovergestelde plek en plaats de eettafel helemaal aan de andere kant van de kamer in vergelijking met waar hij nu staat. Als je dan in jezelf denkt: “Hmm nee dit veranderd niet echt iets, ik moet gewoon nieuwe meubels en of accessoires hebben.” Neem dan eens een kijkje bij Homehaves.

Verschillende stijlen

Als je eenmaal besloten hebt om nieuwe meubels aan te schaffen, komt het volgende probleem om de hoek kijken. Hoe ga je dit aanpakken qua stijl. Er zijn ontzettend veel verschillende stijlen maar welke vind jij nou de mooiste of de leukste? Om ze in het kort even op een rijtje te zetten zijn dit een aantal verschillende stijlen die relatief veel voorkomen, namelijk; 

  • Industrieel (focus op metaal, robuust hout en bakstenen muur) 
  • Scandinavisch (zachte contouren, rustige kleuren en natuurlijke materialen)
  • Mid-Century Modern (zuivere lijnen en natuurlijke vormen) 
  • Bohemien (creatieve patronen, kleuren en vormen) 
  • Landelijk (vooral wit en beige met veel hout) 
  • Urban (mix van verschillende niet bij-elkaar-horende stijlen) 
  • Shabby (de chiqueste producten van een vlooienmarkt)

Sfeer

Wat een erg fijne sfeer en heerlijke rust creëert in qua meubels, dan is het wel Urban Living. Urban Living is een wat stoerdere stijl en het zijn dan vaak ook industriële meubels. Aangezien de meubels allemaal op elkaar lopen, is het ook leuk om dan verschillende accessoires met een zelfde kleur te kiezen. Omdat de meubels al wat rust uitstralen maar je het toch nog iets gezelliger wil hebben door een kleur eraan toe te voegen, kies dan voor een kleur wat een soort warmte geeft of natuurlijk waar je zelf ook blij van wordt. Dat is namelijk het allerbelangrijkst!

Related Posts

Leave a Comment