Kappersstoelen vormen een belangrijke basis voor de beleving van je klant. Het ontwerp van de stoel bepaalt meteen de sfeer in je zaak en het zitcomfort is belangrijk voor de beleving die je klant heeft. Niks zo vervelend als een klant die na een uur in je stoel met rugpijn op staat. De keuze van een nieuwe stoel is dan ook een belangrijke keuze. Ben jij op zoek naar de juiste kappersstoel voor jouw zaak en wil je een eigentijdse stoel die past bij jouw onderneming? Wij hebben de nieuwste trends voor je op een rijtje gezet, waarbij we ook aandacht besteden aan het comfort en de functionaliteit van een stoel.

 

Dutch Design

Helemaal hip en passend bij de trend om dichtbij huis te blijven is kiezen voor een Dutch design kappersstoel. Met een stoel van Nederlandse makelij steun je een lokale ondernemer en bespaar je het milieu doordat het vervoer regionaal blijft. Helemaal mooi is het natuurlijk als de maker van je stoel ook nog werkt met materialen uit de buurt. Nederland staat bekend als designland op het gebied van kwaliteitsmeubels en daar kun je mee voor de dag komen in je zaak. Als je voor een jonge ontwerper kiest kun je voor een relatief lage investering een stoel op maat laten maken.

 

Design en comfortabele kappersstoel

Een mooie designstoel heeft een luxe uitstraling aan je zaak en dat verhoogt ook het gevoel van kwaliteit bij je klant. Het design van nu is strak, met natuurlijke lijnen waarbij comfort voorop staat. Je ziet steeds meer kappersstoelen die lijken op een fauteuil voor aan de eettafel, huiselijk en toch met klasse. Let ook hier op de functionaliteit van de stoel. Een beklede stoel ziet er niet allen mooi uit, maar geeft je klant vooral het juiste zitcomfort zodat wat langer zitten een genot is.

 

Barbierstoelen

Echte barbiers zijn inmiddels niet meer uit het straatbeeld weg te denken. In elke stad kun je tegenwoordig terecht bij een heuse barbier en daar hoort natuurlijk een heuse ouderwetse barbierstoel als kappersstoel bij. Deze trend is niet alleen voor de barbiers. In een reguliere kapperszaak misstaat een barbierstoel absoluut niet, sterker nog, het is een echte eyecatcher. Daarbij zijn deze stoelen over het algemeen heel comfortabel om op te zitten en verstelbaar, zodat ook je medewerkers prettig kunnen werken met de stoel.

 

Multifunctionele kappersstoel

Tot slot zie je steeds meer stoelen die multifunctioneel zijn en dat is zeker bij een kleinere zaak erg handig. Zo kun je met een multifunctionele kappersstoel haren verven, knippen, föhnen en met een mobiele wasunit zelfs wassen. Een uitvinding voor de kleine salon of als je werkt met mensen die minder mobiel zijn zoals het geval is in een verzorgingstehuis. Ook hier staat comfort weer voorop. Een stoel met optimaal zitcomfort is in hoogte verstelbaar, heeft een verstelbare voetensteun, een hoofdsteun en een verstelbare rugleuning. Daarbij voldoet ook de multifunctionele stoel aan alle Arbo normen. Dat zorgt ervoor dat je mensen de hele dag comfortabel kunnen werken en daarmee voorkom je ziekteverzuim.

 

Ben jij op zoek naar de ideale kapper inrichting? Kijk dan niet verder!

Related Posts

Leave a Comment