Leuke ideeen voor tafels voor in de keuken

by admin
0 comment

De eettafel staat centraal in de keuken. Je wilt dan natuurlijk ook dat hij er een beetje leuk uit ziet! Omdat je er elke dag zelf ook aan zal zitten, is het belangrijk dat hij bij jou in de smaak valt. Het zou hartstikke zonde zijn als je elke dag naar meubels zou moeten kijken die je eigenlijk helemaal niet leuk vindt. Je kunt dus uren besteden aan rondlopen op de meubelboulevard of scrollen op het internet, maar wellicht is je eigen eettafel ontwerpen wel de beste keuze voor jou! Kijk bijvoorbeeld eens op https://mistertafel.nl/. Door het tafelblad en het onderstel apart van elkaar te kiezen en te combineren kun je de perfecte eettafel creëren. 

Een stevige tafel die lang meegaat

Eettafels zijn vaak groot en zwaar. Het is dus beter om die niet zo vaak te vervangen. Robuuste industriële eettafels kopen kan ervoor zorgen dat je deze tafel zelf nog aan je kinderen door kan geven! Wat ook een voordeel is aan tafels in de industriële stijl, is dat er vaak een degelijk tafelblad en stevige poten onder zitten. Veel staal is natuurlijk kenmerkend voor industrie! Door deze materialen te kiezen en te combineren krijg je dus een mooie eettafel van hoge kwaliteit waar je nog vele jaren van kunt genieten.

Mooie tafels voor kleine ruimtes

Ook kleine keukentjes verdienen een mooie eettafel. Je moet natuurlijk wel goed letten op de ruimte die je hier aan kunt besteden. Je kunt wel dromen van een grote vrijstaande en ronde eettafel, maar soms moet je het doen met een smalle rechthoekige tafel die aan de muur is gemonteerd. Kijk vooral naar de layout van je keuken of woonkamer. In sommige gevallen staat een ronde of ovale eettafel het beste. Je kunt zo ook makkelijker de illusie creëren dat je meer ruimte hebt. Een rechthoekig tafelblad laat namelijk minder ruimte over en zorgt visueel ook voor een groter meubelstuk. Goed inspelen op de ruimte is dus erg belangrijk! 

Related Posts

Leave a Comment