Tegenwoordig nemen steeds meer mensen vakantiefoto´s met hun smartphone. Die foto´s zijn helaas gedoemd om in de vergetelheid te verdwijnen naarmate ze naar onderen zakken in je feed. Jammer toch? Heb je net een leuke vakantie achter de rug? Waarom zou je die vakantiefoto´s niet inlijsten?

Stijl

Door die vakantiefoto’s in te lijsten, krijgen ze meteen een extra vleugje kwaliteit. Een fotolijst met een montagesteun is een geweldige plek om te beginnen. Je kan er ook voor kiezen om een vakantiefoto in groot formaat af te drukken en in te lijsten in een fotolijst 40×50 om deze aan de muur te hangen als blikvanger van je interieur.

Houd ze veilig

Wanneer foto’s voor een lange tijd worden achtergelaten, kunnen ze verbogen, gescheurd of in sommige gevallen gaan krullen als ze aan hun lot worden overgelaten! Bewaar ze veilig in een kant en klare fotolijst.

Zorg dat je herinneringen blijvend zijn

Het is moeilijk om niet naar jezelf te glimlachen als je aan goede herinneringen denkt. Zeker niet in het geval van een leuke vakantie! Zorg dat je herinneringen blijvend zijn door je favoriete vakantiefoto´s in fotolijsten te plaatsen en ze vervolgens overal in huis op te hangen.

Decoratie

Ben je net verhuisd naar een nieuwe woning? Ben je op zoek naar een manier om je interieur een persoonlijk tintje te geven? Zet je vakantiefoto’s op een prominente plek in een fotolijst en laat je nieuwe plek meteen een stuk huiselijker aanvoelen!

Produceer een gespreksonderwerp

Ben je deze zomer ergens naartoe geweest? Pronk in stijl met het verhaal van je epische avontuur, culturele reis of stedentrip. Een perfecte gespreksstarter voor je bezoekers!

Een perfect cadeau voor een familielid

Als je moeite hebt om een ​​verjaardagscadeau voor een familielid of vriend te bedenken, kan een verzameling ingelijste foto’s van een recente vakantie samen het perfecte cadeau zijn. Breng een glimlach op hun gezicht met een verzameling ingelijste foto’s van familievakanties.

Ruimte voor het hele gezin

Absoluut perfect als je meer dan één foto hebt die je wilt inlijsten. Fotolijsten met meerdere kaders zijn hier de beste keuze, waardoor je meerdere foto’s in één stijlvolle lijst kunt inlijsten.

Het is tijdloos

Er is zeker iets tijdloos aan ingelijste foto’s. Zelfs in een tijdperk dat absoluut vol zit met alles wat digitaal is, is het inlijsten van foto’s in de oude betekenis echt de ‘klassieke’ manier om dingen te doen.

Related Posts

Leave a Comment