Voetbalgoal voor in de tuin

by admin
0 comment

Hebt u kinderen die gefascineerd zijn door voetbal en het mooiste spel ooit vinden? Dan zullen zij vast erg veel plezier kunnen hebben van een mooi voetbaldoel. Zo kan het spel makkelijk van de eventuele voetbalclub of het schoolplein naar huis worden meegenomen zonder gedoe met twee bomen zoeken die mooi uit elkaar staan of krijten op muren en stoepjes om een goal te maken. Voor de tuin zijn er ook best wat opties voor verschillende soorten tuinen, van klein tot groot.

Ruimte

Hebt u echt goed de ruimte thuis, dan is het te overwegen om een vast goal te plaatsen. Een goal dat echt in de grond verankerd zit en stevig is is niet voor iedere tuin weggelegd. Zoiets neemt immers veel ruimte in en kan net makkelijk worden verplaatst, maar is natuurlijk wel erg mooi om te hebben. 

Grote of kleine tuin

Voor een kleinere tuin zijn er natuurlijk ook mogelijkheden. Een belangrijk iets is hier de grootte van het doel. Waarschijnlijk zal een heel groot doel hier niet praktisch zijn en is een kleiner doel wat realistischer. Ook is het slim om in het geval van een kleine tuin een model te nemen met wielen eronder. Dan kan je de ruimte nog wat anders indelen als dat nodig is bij bijvoorbeeld een tuin feestje. Dan kan je het doel makkelijk naar een andere plek rijden om hem op te bergen, wat als het een klein doeltje is best goed te doen moet zijn. Als je wil dat het doeltje ook in je schuur opgeslagen kan worden kan je een inklapbaar voetbaldoel nemen. Deze is van mooie grootte als hij uitgeklapt is, maar is zeer praktisch weg te stoppen als hij niet gebruikt wordt, of als er even wat ruimte nodig is in de tuin voor andere dingen dan het voetballen van uw kinderen.

Related Posts

Leave a Comment