Een hypotheek is niet iets wat je elke dag afsluit, maar heeft wel een grote invloed op je leven. Of dit nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is.


Waar kan een hypotheek adviseur mee helpen?Een hypotheek adviseur kan kijken welke hypotheek het beste bij jou past. Daarnaast kan een hypotheek adviseur ook kijken of het verstandig is in jouw situatie om een hypotheek over te sluiten. In sommige gevallen is het goedkoper om je huidige hypotheek over te sluiten.

We raden wel aan een afspraak te maken bij een onafhankelijk hypotheekadviseur te doen. Denk dan bijvoorbeeld aan hypotheekadviseur in Assen. Doordat zij niet werken voor bijvoorbeeld een bank, vergelijken zij niet alleen het aanbod van de bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en hypotheek verstrekkers. Op die manier vind je de meest rendabele hypotheek.Hoe ziet zo’n eerste afspraak eruit?


Om te beginnen kun je vaak gratis een eerste gesprek inplannen. De afspraak kan telefonische, online of je kunt op locatie langs komen. Tijdens de afspraak ga je bezig om inzicht te krijgen in je financiële mogelijkheden en je maandlasten. Nadat je hier inzicht in hebt kan de hypotheek adviseur advies geven over welke hypotheek het beste bij je past.


Wist je dat een hypotheekadviseur ook advies geeft over verzekeringen?


Bij het kopen van een huis zijn er een aantal verzekeringen verplicht. Op het moment dat je voor het eerst een huis koopt kan het fijn zijn dat iemand alle verzekeringen voor je op een rijtje zet, maar het kan ook prettig zijn als je al verzekeringen hebt lopen. Weet jij namelijk nog welke verzekering je bij welke maatschappij hebt lopen? Door deze allemaal door te lopen krijg je weer inzicht en is er misschien ook de mogelijkheid om een betere en/of goedkopere verzekering af te sluiten.

Related Posts

Leave a Comment