Wat houdt MD-100 certificering in? 

by admin
0 comment

Heb je wel eens gehoord van de MD-100 certificering van Microsoft? Het is een van de meest gewilde certificeringen in de IT-industrie. Maar wat is het precies en waarom zou je er iets om geven? Deze blogpost legt uit wat het MD-100 certificaat is, waarom het belangrijk is, en hoe je je kunt laten certificeren.  

Wat houdt MD-100 certificering in?

De MD-100 certificering, of Windows 10 certificering, toont iemands bekwaamheid aan met Windows 10 besturingssysteem configuratie en -beheer. Dit betekent dat iemand die deze certificering verdient, weet hoe hij Windows 10-systemen moet ontwerpen, inzetten, configureren en beheren op verschillende apparaten. Het slagen voor dit examen bewijst dat iemand over de nodige technische vaardigheden beschikt om elke Windows 10-omgeving te beheren. 

Waarom zou je het MD-100 moet halen? 

Deze certificering is ook waardevol omdat het individuen een voorsprong geeft op de arbeidsmarkt. Het hebben van een Microsoft Certified Professional-certificaat op je cv kan je aantrekkelijker maken voor werkgevers dan andere niet-gecertificeerde kandidaten. Het laat potentiële werkgevers zien dat je goed op de hoogte bent van industriestandaarden en vertrouwd kunt worden om complexe netwerken goed te beheren. Daarnaast kan het hebben van een MD-100 certificaat meer carrièremogelijkheden op IT-gebied openen, omdat veel bedrijven Windows 10 als hun primaire besturingssysteem gebruiken. 

Hoe kom je aan het certificaat? 

Om het certificaat te halen moet je slagen voor twee examens: Examen 98-349 (Windows Operating System Fundamentals) en Examen MD-100 (Managing Modern Desktops). Beide examens vereisen veel studie en oefening voordat je ze aflegt, dus het is belangrijk om vooraf onderzoek te doen. Daarnaast zijn er verschillende online bronnen beschikbaar voor hulp bij het studeren voor deze examens, zoals boeken, tutorials, webinars en oefentests. Als iemand beide examens met succes heeft afgelegd, krijgt hij zijn Microsoft Certified Professional-certificaat, dat drie jaar geldig is vanaf de datum van afgifte. Het MD-100 certificaat is een van de meest gerespecteerde certificeringen in de IT van dit moment vanwege de focus op moderne technologieën zoals Windows 10 configuratie en beheer. Personen die deze certificering verdienen hebben bewezen dat ze kunnen werken met complexe netwerken met behulp van industriestandaarden, wat hen aantrekkelijk maakt voor werkgevers die op zoek zijn naar gekwalificeerde IT-professionals. Om het certificaat te halen moet je slagen voor twee examens, maar er zijn voldoende online bronnen beschikbaar om begeleiding te bieden tijdens de voorbereiding op deze examens denk bijvoorbeeld aan ICTZaakwaarnemer. Het behalen van je Microsoft Certified Professional-certificaat geeft je een voorsprong op de arbeidsmarkt en opent meer mogelijkheden in je vakgebied!

Related Posts

Leave a Comment