Zo maak je snel zelf je eigen pizza

by admin
0 comment

Je krijgt onverwacht visite rond etenstijd. Ze bellen je veel te laat op de middag op. Wat nu? Wat kun je klaarmaken dat altijd wel succes heeft en snel klaar is? Pizza! Ok, je wilt ‘even’ snel die pizza maken. Je kunt natuurlijk een diepvriespizza van de supermarkt in de oven schuiven, maar dat is niet wat je zoekt. Je wilt echt zelf je pizza maken, zelf de saus maken en zelf je visite verrassen met een heerlijke topping.

Zorg voor handig deeg

Opgewekt maar gehaast start je met het deeg te maken. Je begint meteen want het deeg zal een uur moeten rijzen. Je pakt je ingrediënten: 500 gram Italiaanse bloem, 7 gram gedroogde gist, 10 gr zout, 275-300 milliliter lauwwarm water en 2 eetlepels olijfolie… Maar wat een gedoe, ga je het wel redden met de tijd voor het deeg te rijzen erbij? De visite staat zo meteen al voor de deur. Als je na een poos ziet dat het deeg niet wil rijzen, moet je helaas de visite afbellen. Je besluit daar en op dat moment, dit gaat je nooit meer overkomen. Voortaan zal je goed voorbereid zijn met deegbollen van Monte Pizza Crust!

Je had er al eens over gelezen op internet, deegbollen die je kant en klaar kunt kopen en zelfs een jaar lang in de vriezer kunt bewaren! Hartstikke makkelijk. Je zal nu altijd goed voorbereid zijn. Als je nu visite krijgt ben je er altijd van verzekerd dat je even snel een overheerlijke pizza kunt maken. De deegbollen van Monte Pizza Crust kun je krijgen in variaties tussen de 150 en 850 gram. Het is de perfecte basis. Snel en erg eenvoudig.

Supersnel

En dan is het nu D-day. Je wilt snel die superpizza maken. Je haalt de deelbollen uit je vriezer en doet ze in een vuurvaste schaal met deksel. Laat het deksel iets open en ontdooi het deeg in tien minuten in de magnetron. Draai het regelmatig om in de schaal zodat het niet uitdroogt. Het zal iets gaan rijzen als het 20 graden wordt. Rol de bol uit tot een pizzabodem, bedek hem met jouw eigen overheerlijke saus en topping. Strooi kaas erover en bak de pizza op 240 graden af in 6 minuten of tot wanneer de kaas gesmolten is.

Eet smakelijk!

Related Posts

Leave a Comment