Zo richt je het ideale kantoor in!

by admin
0 comment

Je kantoor vervult een belangrijke taak in je leven. Een groot deel van je wakende leven breng je hier immers door. Ben je ondernemer en heeft jouw kantoor een opfrisser nodig? Kijk bijvoorbeeld eens naar kantoorinrichting Rotterdam op maat. Zo richt jij het ideale kantoor in.

Besteed het uit

Ben je geen wonder op het gebied van interieur en wil je er zeker van zijn dat de inrichting goed uitpakt? Besteed de inrichting van je kantoor dan uit aan een bedrijf zoals www.insideoffice.nl. Op die manier weet je zeker dat de inrichting in goede handen is en kan jij verder met je eigen werkzaamheden.

Rustige kleuren

Toch zelf aan de slag? Houdt er rekening dat een kantoor vooral een plek is waar werk verricht moet worden. Te veel afleiding is daarom niet wenselijk. Richt het kantoor in met zachte en rustige kleuren. Wit is altijd goed, maar kan in overdaad klinisch ogen en je werkt niet in een ziekenhuis. Vul het daarom aan met grijs, zacht paars, groen of blauw.

Licht

Een fijne en gezonde werkdag vindt plaats in een ruimte waar voldoende daglicht binnen kan komen. Idealiter beslaat het raamoppervlak een kwart van het totale vloeroppervlak. Op die manier krijg je ook wanneer je de hele dag binnen zit toch nog een beetje vitamine D binnen. Niet in de gelegenheid om extra ramen te installeren? Kijk dan eens of je LED-verlichting kunt vinden die daglicht benadert.

Gezonde meubels

Zitten is niet goed voor je, maar als je het dan de hele dag doet (waar je op kantoor niet onderuit komt), doe het dan goed. Investeer in goede ergonomische bureaustoelen die de rug en nek ondersteunen en die zich aanpassen aan je lichaamshouding. Het kost misschien wat, maar het gaat bij jou en je collega’s ontzettend veel vervelende klachten aan de nek en rug voorkomen.

Eenvoudige decoratie

Het kantoor moet zo rustig mogelijk blijven, maar een compleet leeg kantoor oogt natuurlijk niet heel gezellig en kan ten koste gaan van het werkplezier. Als de omgeving te kaal en klinisch is, voelen mensen zich niet prettig in hun werkomgeving. Wat eenvoudige decoratie leukt de boel op, zonder te veel af te leiden van het werk. Denk bijvoorbeeld aan een paar mooie planten of wat rustige schilderijtjes aan de muur. En heb je nog hulp nodig? Schakel dan een professional in die je kan helpen bij de kantoorinrichting!

Related Posts

Leave a Comment