3 tips voor een luxe keuken

by admin
0 comment

Een keuken is misschien wel het hart van je woning. Je brengt hier naast je woon- en slaapkamer de meeste tijd door. Ook beleef je hier de gezelligste momenten! Daarom is het belangrijk om niet zomaar een keuken te hebben. Geniet van een luxe keuken met alles erop en eraan. Een oven, luxe inductieplaat, grote koelkast en voldoende opbergruimte  zijn slechts de broodnodige elementen in een luxe keuken. We zetten 3 tips op een rij die kunnen helpen om van jouw keuken een luxe keuken te maken.

Ga voor een kookeiland

Je ziet het in veel Amerikaanse keukens al voorbij komen. Een kookeiland. Wat houdt dit in? Vaak is het zo dat het kookgedeelte van jouw keuken (afzuiging, gaspitten, inductieplaat, wasbak) los staan van de rest van jouw keuken. Zo heb je jouw opbergruimte apart – denk hierbij aan je kastjes, koelkast, vriezer – van de rest van je keuken. Natuurlijk kan je variëren met hetgeen dat je aan je kookeiland toevoegt. De één combineert dit met een bar, de ander maakt hier ruimte voor het opdienen van je diner.

Denk aan een Quooker kraan

Zoals Quooker zelf zegt is dit een kraan die alles kan. Deze luxe kraan werd bekend door het kokende water wat je hieruit kon halen, maar inmiddels voorziet deze kraan ook in gekoeld en bruisend water. Hiermee zet je zo een pot thee of een kan limonade op tafel. Deze kraan is ook enorm handig voor het koken. Heb je weinig tijd en wil je niet wachten tot je water kookt? Gebruik je Quooker om onmiddellijk kokend water aan je pan(nen) toe te voegen!

Past jouw keuken bij je interieur?

Je keuken maakt deel uit van je interieur, of je dat nu wilt of niet. Is je woning helemaal ingericht volgens de laatste trends? Geef je duizenden euro’s uit voor die ene designer bank of kast, maar staat jouw keuken er maar troosteloos bij? Dat kan natuurlijk niet! Voor iemand die bezig is met het hele interieur is het natuurlijk zonde als je keuken er niet zo mooi uit ziet. Zorg er dus voor dat je keuken ook mooi strak is, als de rest van je woning dat ook is. Of ga voor een landelijke keuken wanneer je van een landelijke stijl houdt. Mensen die gespecialiseerd zijn in interieur design kunnen je hier vaak goed bij helpen. Ze weten alles van de laatste trends af en weten ook precies wat bij jouw stijl en budget past.

Related Posts

Leave a Comment