Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun sanitaire omgeving te transformeren naar een unieke wellness plekje. Ze kunnen dit doen door leuke tegels aan te brengen maar ook om te gaan voor een badkamerspiegel met verlichting. Een badkamerspiegel met verlichting zorgt voor extra sfeer in je badruimte. In deze blog vertellen we je meer over een badkamerspiegel met verlichting.

Spiegel met verlichting

Een luxe uitstraling begint met een spiegel die verlichting heeft. Het zorgt ervoor dat je badruimte een ruimere uitstraling krijgt. In de meeste gevallen wordt de LED verlichting achter het glas van de spiegel geplaatst. Op die manier lijkt het alsof het één geheel is. Een transparante of matte plaat zorgt ervoor dat het licht op een unieke manier je ruimte zal verlichten. Een goede tip hierbij is om te kiezen voor de juiste type kleur licht. Er zijn namelijk kleuren die een warme of juist een koele uitstraling kunnen weergeven.

Verwarming voor je spiegel

Heb je een badkamerspiegel met verlichting in je badkamer, dan kun je ook ervoor kiezen om het te laten uitrusten met verwarming. Het voordeel van een badkamerspiegel die uitgerust is met een verwarming is dat het niet zal beslaan als je in bad gaat. Als je gaat douchen draai je de kraan open en begint de temperatuur van de lucht en de luchtvochtigheid te stijgen. Dit zorgt ervoor dat je badkamer spiegel een grote waas krijgt. Door de verwarming hoef je je niet druk te maken en kun je het gewoon normaal blijven gebruiken.

Klokfunctie van badkamerspiegel met verlichting

Een badkamerspiegel met verlichting wordt tegenwoordig compleet geleverd met een geïntegreerde klok. Soms wordt er een digitale klok aangebracht, maar soms kan het ook een analoge klok zijn. Dit is een van de functies die een badkamerspiegel met verlichting met zich meebrengt. Het is altijd handig als je even kunt kijken hoe laat het is, zodat je precies kan weten als je je moet haasten of als je favoriete tv programma op het punt staat te beginnen. Een klokfunctie, die een badkamerspiegel met verlichting heeft, brengt verder ook een luxe uitstraling met zich mee.

Combineren met stopcontact en schakelaar

Een badkamerspiegel met verlichting kun je combineren met een stopcontact en een schakelaar. Wel moet je weten dat je hiervoor zal moeten kiezen voor een spiegelkast. Een spiegelkast biedt namelijk meer ruimte om een stopcontact en een schakelaar te laten aanbrengen. Naast de handigheid die je hebt met een stopcontact en een schakelaar, komt er nog bij kijken dat deze niet zichtbaar zijn omdat ze achter het kastje geplaatst kunnen worden. Je hoeft je dus niet druk te maken dat de mooie uitstraling in kwaliteit zal afnemen, als je voor een stopcontact en schakelaar kiest.

Bron: Badkamerspiegels.nl

Related Posts

Leave a Comment