Stuur unieke kaarten naar vrienden en familie

by admin
0 comment

Ben je een beetje creatief? Ontwerp dan je eigen kaarten om naar vrienden en familie te sturen. Originele en persoonlijker kan het bijna niet! En het is ook nog eens hartstikke eenvoudig. Kaarten laat je makkelijk en snel drukken bij een drukkerij, jij hoeft alleen maar het ontwerp aan te leveren. En dat kun je doen aan de hand van een mooie tekening, een zelfgemaakte foto of een leuke quote, bijvoorbeeld. Nieuwsgierig geworden? Met deze ideeën heb jij straks ook een set van je eigen, unieke kaarten.

Kaarten van foto’s

Wanneer je een grote vriendengroep of familie hebt en in het bezit bent van een mooie groepsfoto, dan kun je deze laten afdrukken op kaarten om naar iedereen uit de groep te sturen. Gewoon om ze te laten weten dat je blij met ze bent, of bijvoorbeeld als herinnering aan een leuke dag. Ben je goed in fotograferen? Dan is het ook een leuk idee om kaarten te maken van je mooiste foto’s. Zo kan iedereen er plezier van hebben!

Kaarten van een digitaal ontwerp

Er zijn verschillende programma’s, waarmee je zelfs gratis leuke kaarten kunt ontwerpen. Deze zijn makkelijk online te vinden en vaak heel eenvoudig in gebruiken. Kies een mooi sjabloon en pas het aan met de tekst en afbeelding die jij erop wilt hebben. Ook leuk als je unieke uitnodigingen wilt maken voor een groot feest.

Kaarten met een tekst

Ben je wat minder creatief met beelden of digitaal ontwerpen, maar lijkt het wel leuk om je eigen, unieke kaarten te ontwerpen? Met mooie woorden kun je ook heel veel! Wat dacht je van een mooie quote, of een grappige uitspraak uit je favoriete film of serie? Bij een goede, pakkende tekst zijn geen afbeeldingen meer nodig. Soms volstaat een kaart met alleen een paar mooie woorden erop. En de achtergrondkleur? Die mag jij zelf bedenken.

Related Posts

Leave a Comment