Betonpoer 15x15x60

by admin
0 comment

Een betonpoer 15x15x60 centimeter is voor vele doeleinden te gebruiken. Denk hierbij aan carports, schuttingen, toegangspoorten of veranda’s. Allemaal bouwwerken die een goede fundering behoeven zodat ze stevig verankerd staan. Wanneer de palen of staanders van dergelijke constructies niet goed bevestigd kunnen worden in de ondergrond gaan ze weg- of scheefzakken en hebben te lijden door het vocht. Hierdoor kunnen ze wegrotten of gaan scheuren en barsten. Ook ondervinden ze problemen door harde windstoten en stormen. Als ze niet voldoende verankerd staan kunnen ze omwaaien of kan een hele constructie zelfs wegwaaien. Door gebruik te maken van een betonpoer 15x15x60 wordt deze ellende voorkomen. Een aantal tezamen maakt een solide, stevige en veilige fundering voor iedere bouwconstructie.

Een rechthoekige betonpoer 15x15x60 gebruiken

Een betonpoer 15x15x60 heeft een rechthoekige vorm. Daardoor is het zeer geschikt om te gebruiken als fundering bij het plaatsen van een schutting bijvoorbeeld. Door de vormgeving kunnen deze betonpoeren naast elkaar worden geplaatst. Handig om de verschillende schuttingdelen strak tegen elkaar aan te plaatsen. Hiermee ben je ervan verzekerd dat de palen van de schutting stevig staan en geen kant meer op kunnen. De betonpoer 15x15x60 biedt de staander of paal die erop wordt bevestigd bescherming tegen het vocht in de ondergrond. Doordat de staander boven het maaiveld komt te “zweven” komt het niet meer rechtstreeks in contact met de grond. De betonpoer 15x15x60 kan heel goed tegen vocht. Dat komt door het materiaal waaruit de poer is vervaardigd. Dit is prefab beton: duurzaam, vochtbestendig en oersterk.

Een betonpoer 15x15x60 is verkrijgbaar in diverse kleuren

De betonpoer 15x15x69 heeft een goede hoogte van 60 centimeter. Omdat er bij het plaatsen een klein gedeelte van de poer zichtbaar blijft kan de kleur ook een belangrijke factor zijn. Het moet natuurlijk wel mooi matchen met de bouwconstructie. Een betonpoer 15x15x60 plaats je door een gat te graven en deze daarin waterpas neer te zetten. Voor extra stevigheid wordt het gat opgevuld met snelcement of een beton. Is het voldoende uitgehard? Dan kan de paal of staander van de bouwconstructie worden bevestigd. Met een betonpoer 15x15x60 maak je op een goedkope wijze een solide fundering voor diverse bouwconstructies.

Related Posts

Leave a Comment