De beste deals bij MediaMarkt tijdens Black Friday

by admin
0 comment

Iedereen kent MediaMarkt wel, van de fysieke winkels, de webshop en je hebt vast wel een keer een folder van deze elektronica-expert in handen gehad. Het van oorsprong Duitse bedrijf opende in 1979 zijn eerste winkel in München. Inmiddels zijn er zo’n duizend filialen in Europa te vinden. En de onlinestore is één van de best bezochte webshops die op internet te vinden zijn, zeker in de elektronicasector. En met een jaaromzet van 21,5 miljard euro is dit toch echt een kolos te noemen.

Allerlei artikelen van bekende merken

MediaMarkt is één van de deelnemers van het eerste uur aan de Black Friday deals. Je kunt profiteren van talloze aanbiedingen op topproducten van een groot aantal bekende merken. Je vindt in de winkels, zowel de fysieke winkels als de online shop alle denkbare elektronicaproducten. Maar niet alleen, je kunt er ook terecht voor huishoudelijke apparatuur en witgoed, verzorgings-, vrijetijds en sport-artikelen. Daarnaast is de shop gespecialiseerd in fotografie, gaming en muziek.

Zolang de voorraad strekt

Tijdens de Black Friday vind je aanbiedingen voor producten uit alle categorieën. Ook al zijn er het hele jaar door kortingsacties, tijdens deze zwarte vrijdag zijn er nog betere aanbiedingen. De Black Friday bij MediaMarkt duurt trouwens langer dan een dag, je kunt het hele weekend profiteren van de goede prijzen en mooie kortingen. Wel zul je moeten opletten dat je er vroeg genoeg bij bent, want voor veel producten geldt ‘zolang de voorraad strekt’. Het zou jammer zijn als je die deal net mist.

Bereid je voor!

Het is slim om je goed voor te bereiden op de Black Friday bij de MediaMarkt. Houd de website en de reclamefolders daarom goed in de gaten en schrijf je in voor diverse nieuwsbrieven. Zo blijf je goed op de hoogte van wat je kunt verwachten van dit shopping evenement en vind je de aanbieding voor de producten die bij je passen en hoef je ze alleen nog in je winkelmandje te doen!

Related Posts

Leave a Comment