De voordelen van een aanbouw!

by admin
0 comment

In deze tijden van lage bankrentes én lage hypotheekrentes is het erg aantrekkelijk om je woning of je bedrijf te gaan verbouwen. Investeren in spaargeld levert niets op, maar geld stoppen in vastgoed wel. Met name het realiseren van een uitbouw – zoals een erker, serre, dakkapel of nokverhoging – zorgt voor een interessant waardevermeerdering van je huis of bedrijfspand. Dit komt doordat een uitbouw betekent dat je extra leefoppervlakte en/of woonoppervlakte creëert. Welke voordelen heeft een uitbouw naast deze waardevermeerdering nog meer te bieden?

Een aanbouw is vaak voordeliger dan je denkt

Veel mensen denken dat een uitbouw realiseren te duur is om interessant te zijn. Enkele decennia geleden was dit misschien nog het geval. Maar tegenwoordig is een uitbouw vaak goed betaalbaar. Bereken je aanbouwkosten – De Aanbouwexpert om een indicatie te krijgen van de kosten die de door jou gewenste aanbouw met zich meebrengt. Bereken je aanbouwkosten – De Aanbouwexpert is snel geregeld en geeft een goede indicatie van wat je qua uitgaven kunt verwachten voor jouw verbouwing. Overigens is het goed om te weten dat je in bepaalde gevallen subsidie kunt krijgen voor milieuvriendelijke aanpassingen aan je woning. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van dakisolatie bij een dakuitbouw, of het voorzien van de muren van een aanbouw van spouwmuurisolatie. Zo ben je nog voordeliger uit!

Genieten van meer woon- en leefcomfort met een aanbouw

Naast het gegeven dat een aanbouw tegenwoordig voor acceptabele kosten mogelijk is, bereken je aanbouwkosten – De Aanbouwexpert en kom erachter, is een van de grote voordelen van een aanbouw de vergroting van het wooncomfort die je hiermee krijgt. Je huis wordt met een aanbouw, zoals een bijkeuken of nokverhoging, een stuk ruimer. Een uitbouw levert dan ook een belangrijke bijdrage aan het ervaren levensplezier. Met name een nokverhoging realiseren kan in dit verband veel betekenen, omdat je hiermee in feite een extra leefruimte – zoals een hobbykamer of kantoor – of slaapkamer op zolder kunt creëren.

Je woning of bedrijfspand ziet er luxueuzer uit

Het mooie van een aanbouw is ten slotte ook de luxueuzere uitstraling van je woning of bedrijfspand. Een aanbouw laat je pand er moderner, eigentijdser en natuurlijk groter uitzien. In die zin is een aanbouw laten uitvoeren altijd een verstandig idee!

Related Posts

Leave a Comment