Hoe kun je besparen op jouw maandelijkse vaste lasten?

by admin
0 comment

Geef jij naar jouw mening maandelijks te veel geld uit? Dan kun je twee kanten op gaan. Je kunt allereest jouw impulsieve aankopen of eenmalige aankopen zoveel mogelijk zien te voorkomen. Op zich is hier niks mis mee, maar ongemerkt kan je hier behoorlijk veel geld aan uitgeven.

Daarnaast is het interessant om jouw maandelijkse vaste lasten onder de loep te nemen. Daarvoor vind je in dit artikel enige inspiratie. Zo bekijken we onder meer het aanbod van Vandebron, waarbij je relatief voordelig een energiecontract af kunt sluiten.

Tip 1: besparen op de energiekosten

Ja, we hebben de energiekosten reeds hierboven benoemd. Ongemerkt betaal je hier mogelijk maandelijks behoorlijk veel geld aan. Indien je overstapt naar een andere energieleverancier, kun je mogelijk ook veel geld gaan besparen. Daarbij kun je wellicht ook nog van een interessant welkomstcadeau profiteren. Veel energieleveranciers stunten namelijk regelmatig met leuke cadeaus, zoals een gratis tablet of een waardebon van Bol.com.

Tip 2: besparen op de boodschappen

Ook is het zeer interessant om te besparen op de boodschappen. Zo is het advies om vooraf een boodschappenlijstje te maken. Zodra je in de supermarkt aangekomen bent, is het zaak om alléén de producten van je boodschappenlijstje te kopen. Door dit consequent te doen, weet je vrij veel geld te besparen.

Daarbij kun je er ook nog voor kiezen om aanbiedingen te gaan scoren. Blader daarvoor wekelijks de folders van de supermarkten door, zodat je van interessante aanbiedingen kunt genieten.

Tip 3: besparen op gas, water en licht

Ook is het mogelijk om op het totale gas, water en lichtpakket te besparen. Dit doe je onder meer door kritisch naar jouw energieverbruik te kijken. Ook kun je online gas water licht kosten informatie checken, zodat je inzichtelijk krijgt of je nu te veel betaald of niet. Ook dit kan echt voor een flinke maandelijkse besparing zorgen!

Tip 4: besparen op abonnementen

Tot slot is het advies om te besparen op abonnementen. Zo kun je bijvoorbeeld het abonnement voor een magazine, een tijdschrift en de krant opzeggen. De meeste informatie die je in dergelijke producten vindt, kun je namelijk ook gratis via het internet lezen!

Related Posts

Leave a Comment