Direct uw woning verkopen zonder makelaar

by admin
0 comment

Aangezien er op de huidige woningmarkt veel meer vraag naar woningen is dan er te koop staan, worden de meeste woningen snel verkocht. Toch zijn er woningen die er langer over doen om verkocht te worden, terwijl er verschillende redenen zijn om een woning snel te willen verkopen. Zo kan het zijn dat u een huis heeft geërfd, de woning nog niet instapklaar is, of dat u gaat scheiden, waardoor u uw huis direct wil verkopen.

Vaak wordt ervoor gekozen om een huis via een makelaar te verkopen. Het zoeken naar en vergelijken van makelaars kost veel tijd. Daarnaast zijn er geen garanties dat uw huis verkocht kan worden, wat wel het geval is bij een opkoper. Als het mogelijk is om uw huis direct te verkopen, wordt er vaak binnen enkele dagen een bod gedaan.

Hieronder vindt u meerdere voordelen van het kiezen voor een opkoper:

Snelheid van de verkoop

U hoeft geen bezichtigingen in te plannen en te zorgen dat u op die momenten niet thuis bent. Daarnaast vinden er ook geen onderhandelingen plaats, die wederom tijd in beslag nemen. Een opkoper komt langs, beoordeelt uw woning en wanneer er interesse is wordt er binnen enkele dagen al een bod gedaan.

Woning hoeft niet verkoopklaar gemaakt te worden

Wanneer er een makelaar wordt ingeschakeld, moet de woning verkoopklaar worden gemaakt. Hiervoor moet de woning grondig worden opgeruimd, moet er schoongemaakt worden voor elke bezichtiging en moeten kleine mankementen gerepareerd worden. Echter, wanneer u uw woning verkoopt aan een opkoper, zijn deze verplichtingen niet nodig, wat tijd scheelt.

100% verkoopzekerheid

Tenslotte bent u niet afhankelijk van kopers, die hun bod ook weer in kunnen trekken. Bij een opkoper ervaart u een stuk meer zekerheid. Huizenopkopers kopen namelijk uw woning, en verkopen deze vervolgens weer uit eigen bezit: uw woning wordt dus met 100% zekerheid verkocht.

Related Posts

Leave a Comment