Een e bike eenvoudig opbergen binnenhuis

by admin
0 comment

E bikes – ofwel elektrische fietsen – zijn helemaal van nu. En ze worden niet alleen door ouderen gekocht, ook steeds meer jongeren maken er gebruik van. Omdat ze dan minder snel hoeven trappen bijvoorbeeld, en zo sneller op de plaats van bestemming komen. Onderzoek heeft zelfs uitgewezen dat mensen op een e bike meer kilometers maken dan op een gewone fiets. Er zitten wel een paar nadelen aan, zo is de accu brandgevaarlijk (ga er dan ook voorzichtig mee om) en heeft de accu wat co2 uitstoot, maar dit is nog altijd minder dan van een auto. E bikes zijn er in diverse varianten, en met verschillende versnellingen (naaf- en derailleur), en bijvoorbeeld als stadsmodel, als sportfiets of als hybride fiets. Ze zijn er zelfs als bakfiets om de kindjes in mee te nemen. Kijk eens op e bike test 2020 of Amslod merk ervaringen om je te oriënteren omtrent geschikte modellen. Het is  bovendien erg belangrijk de e bike thuis goed te stallen. Wist je dat dit ook binnenshuis mogelijk is?

Hoe stal je de e bike binnenhuis?

Indien je de e bike binnenshuis wilt stallen, kan dit zelfs als je maar een klein appartement of huis hebt. Er zijn bijvoorbeeld diverse ophangsystemen op hem handig aan de muur te hangen, zoals aan een oud fietsstuur aan de muur. Hang hem verticaal, horizontaal of zelfs twee boven elkaar. Je kunt hem ook onder de trap hangen of zelfs aan het plafond. Diverse ontwerpers hebben zich er aan gewaagd om allerlei stijlvolle meubelstukken te ontwerpen om de e bike in te zetten, bijvoorbeeld een room divider waar je hem handig in kunt zetten, of een bank met inkeping waar je hem als het ware in ‘parkeert’. Functionaliteit wordt hierbij gecombineerd met decoratie. Je kunt ook zelf een kleine fietsenstalling maken in de vorm van een kast, van ongeveer 1,5 meter hoog en 2 meter breed. Je kunt zelfs een slot op de kast maken zodat je de ruimte af kunt sluiten. 

Twijfel je nog over welke e bike?

Indien je nog twijfelt over welke e bike je wilt: je kunt online gemakkelijk een goede Amslod review online vinden. Een e bike koop je tussen de 2000 en 3000 euro. De prijs van een opbergsysteem binnenshuis hangt helemaal af van het type systeem. Indien je daar niet teveel aan uit wilt geven kun je het beste gaan voor het ophangsysteem gemaakt van een fietsstuur van een andere fiets, of voor zelf een kast bouwen om hem in te zetten. Meubelstukken van designers zijn natuurlijk veel duurder. En het is wellicht beter om te investeren in een goede e bike dan in een heel duur meubelstuk. Zoek van tevoren goed uit welke e bike je eventueel zou willen aanschaffen en voor welk budget via bijvoorbeeld online reviews van de diverse fietsen. Je kunt online heel gemakkelijk ervaringen van anderen vinden om jouw keus te vereenvoudigen. Wanneer je een mooie e bike gekocht hebt kun je daarna nadenken over het opbergsysteem binnenhuis, en dan weet je ook gelijk hoeveel budget je daar nog voor over hebt.

Related Posts

Leave a Comment