Een industriële vloer in uw woning

by admin
0 comment

Een vloer die vroeger voornamelijk in de industrie was terug te vinden, vinden we tegenwoordig steeds vaker terug in een particuliere woning. Het interieur wordt steeds vaker voorzien van een gietvloer of vloercoating, een ideale vloer voor in ruimtes zoals slaapkamers en woonkamers. Maar ook in een sanitaire ruimte zoals een badkamer is een onderhoudsarme vloercoating een uitstekende oplossing. We leggen u graag uit waarom en waar u op moet letten.

Ideaal voor woonkamers en slaapkamers

In een ruimte waar de vloer niet al te zwaar belast wordt is het meestal niet nodig om een dikke gietvloer of epoxyvloer aan te brengen. In die situaties is een vloercoating vaak voldoende. Een bijkomend voordeel is dat een minder dikke vloer uiteraard ook minder kost. Er zijn dan minder materialen nodig en de vakman die de vloer gaat aanbrengen is bovendien sneller klaar. Daarom is vloercoating een uitstekende oplossing voor zowel woonkamers als slaapkamers.

Voordelen van vloercoating

Er zijn vele voordelen verbonden aan gietvloeren. Gietvloeren genieten in veel industriële ruimtes de voorkeur vanwege een aantal voordelen. Veel mensen vinden het vooral handig dat vloercoating eenvoudig te onderhouden is. Doordat de ondergrond geheel naadloos is ontstaat er niet snel vuil en is de vloer eenvoudig schoon te maken. Vloercoating is ook handig voor sanitaire ruimtes, vloercoating laat geen vocht door en daardoor is het een uitstekende oplossing voor in de badkamer bijvoorbeeld.

Voordelen van vloercoating

Schakel een vakman in

In de meeste gevallen is het niet verstandig om zelf aan slag te gaan met het aanbrengen van vloercoating. Hiervoor moet u genoeg ervaring hebben en bovendien moet u beschikken over de juiste materialen en gereedschappen. Het is daarom verstandiger om een vakman in te schakelen die hierover beschikt en u snel kan helpen om een hoge kwaliteit vloercoating aan te brengen.

Related Posts

Leave a Comment