Eerlijke meubels kopen? Hier moet je zijn

by admin
0 comment

Helaas gebeurt het wereldwijd tot op heden nog dat niet iedereen even goed wordt behandeld op de wekvloer. Ondanks er veel instanties zijn die dit proberen tegen te gaan, gebeurt het nog steeds te veel. Denk hierbij aan mensen die onder slechte werkomstandigheden moeten werken, vaak veel te veel uren maken en dan ook nog is worden onderbetaald. Om dit tegen te gaan kun je als persoon voor je gevoel misschien niet zoveel doen, maar wel kun je bepaalde dingen niet meer kopen. In deze tekst lees je meer over eerlijkheid op de werkvloer en waar je eerlijk en duurzame meubels kunt verkrijgen.

Ondernemen moet eerlijk

Hoewel je als onderneming ongetwijfeld als doel hebt om succesvol te zijn en hierbij winst te maken, moet dit natuurlijk wel op een eerlijke manier gaan. Het is oneerlijk om medewerkers onder te betalen en veel te veel uren te laten werken. Gelukkig hebben we in Nederland de arbowet waaraan alle werkgevers zich moeten houden, maar in veel landen is dit helaas nog anders. Ook in Nederland komt het nog regelmatig voor dat werkgevers zich niet aan deze wet houden en dus hun medewerkers niet behandelen zoals het eigenlijk zou moeten. Wanneer je zelf dan ook zoiets meemaakt is het altijd aan te raden om hier een klacht over in te dienen of eerst is een praatje te maken met je werkgever.

Eerlijke ondernemers

We hebben het nu dus gehad over oneerlijke ondernemers die hun medewerkers niet of niet altijd goed behandelen. Gelukkig zijn er ook eerlijke bedrijven die hun medewerkers wel goed behandelen, en sommige net iets meer. Hier is fairfurnituregroup dan ook zeker een aanrader van. Zij geven enorm veel om de mens, maatschappij en aarde. Zij zorgen er dan ook voor dat ze te allen tijde 100% duurzaam aan het ondernemen zijn. Dit doen ze doordat bijvoorbeeld al hun producten worden gemaakt in hun eigen duurzame fabrieken. Ook heeft 92% van de werknemers een vast dienstverband en bieden zij iedereen een werkplek. Zij zijn zich dus echt bewust van een duurzame samenleving en doen hier dan ook zeker hun best voor. Je bent dan ook altijd welkom om te solliciteren wanneer je het leuk lijkt om bij een bedrijf te werken die zich vol inzet voor een duurzame onderneming. Ook kun je bij fair furniture group dus terecht voor diverse soorten meubels. Deze meubels zijn duurzaam geproduceerd en in eigen fabriek gemaakt.

Related Posts

Leave a Comment