Het nieuwe woning-gevoel in huis halen

by admin
0 comment

Iedereen herinnert zich de eerste woning en die eerste weken in de woning. Alles lijkt nieuw, telkens kijk je op en realiseer je je ‘dit is mijn eigen plekje’ en met de tijd slijt dat nieuwe woning gevoel toch. Misschien wil je wat anders; een andere keuken, nieuwe trap, de houten kasten die nu toch niet meer passen bij jouw moderne smaak. Echter is verbouwen of alles vervangen toch wel zonde en een flinke uitgave. Vandaar dat meubelfolie steeds vaker wordt gebruikt in de Nederlandse huishoudens.

 

De keuze is reuze

Een van de grote voordelen van meubelfolie is dat er vele opties zijn qua patronen, effecten, structuren en stijlen. Zo heeft Resimdo bijvoorbeeld een portfolio met meer dan 200 verschillende meubelfoliesoorten. Hierdoor kan jouw oude houten keuken worden omgetoverd in de moderne cement grijze droomkeuken waar je stiekem al even van droomt. Omdat meubelfolie gemakkelijk kan worden aangebracht op glas, hout, kunststof of metaal maakt het de mogelijkheid om in en om de woning dingen te vernieuwen steeds makkelijker.

 

Weg met verbouwstress

Wat veel mensen ook doet kiezen voor meubelfolie is het gemak dat komt kijken bij het aanbrengen en het verzorgen ervan. Bij het aanbrengen van meubelfolie wordt er geen vuil, lawaai of stof gecreëerd. Vaak komt een expert het folie aanbrengen en is deze met een paar uur weer weg waarna er direct weer gebruik kan worden gemaakt van het meubel, zonder droogtijd.

 

Duurzame oplossing voor thuis

Naast het grote aanbod in verschillende designs maakt de schok- en krasbestendigheid en het makkelijke onderhoud hiervan meubelfolie tot een zeer duurzaam alternatief voor een verbouwing of de aanschaf van nieuwe meubels. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook goed voor de portemonnee. Gezien het waterbestendig en hittebestendig is kunnen we de mythe dat het met warm weer van de muur smelt ook laten voor wat het is: een mythe.

Van oude afgelopen trap naar moderne zwarte treden

De trap: een plek waar je meerdere keren per dag gebruik van maakt. Wanneer je al een tijd de trap gebruikt zie je toch dat er vaak schade ontstaat, of mogelijk slijt de stof of het hout. Echter is het ook niet zo even opnieuw geverfd, bekleed of vervangen. Binnen een dag wordt de trap door een expert met glanzend zwart meubelfolie bekleed. Weg met de ‘elke oneven traptrede verven op maandag en elke even traptrede verven op woensdag’ techniek. Mooi alles in een dag voor elkaar waarna je heerlijk kan genieten van de nieuwe trap.

Related Posts

Leave a Comment