Hoe een deurstopper schade aan je deuren en muren voorkomt

by admin
0 comment

Een deurstopper is een belangrijk hulpmiddel voor elk huis of kantoor dat een deur heeft. Dit apparaat kan worden gebruikt om de deur open te houden, en het voorkomt ook schade aan de muur en je deuren door te voorkomen dat ze dichtslaan. Het beste deel over een deurstop is dat ze goedkoop zijn, gemakkelijk te installeren, en je hoeft geen zorgen te maken over het opraken van de ruimte in je deuropening! Alles wat je nog niet wist over deurstoppers lees je in deze nieuwe blogpost, dus lees snel verder.

7 dingen die je niet wist over deurstoppers

  1. Een deurstop is te vinden in de meeste kantoorgebouwen en huizen.
  2. Deurstoppers zijn gemaakt van rubber of metaal en worden in de vloer gemonteerd. Ze voorkomen schade aan muren en deuren door te voorkomen dat deze tegen elkaar slaan.
  3. Als de deur ontworpen is om naar buiten open te gaan, voorkomt een aanslag dat er schade ontstaat wanneer de deur dicht slaat.
  4. Het soort rubber of metaal dat wordt gebruikt, hangt af van de behoeften van de huiseigenaar voor de aangewezen toepassing. In sommige gevallen kan een duurzamer materiaal nodig zijn.
  5. Deurstoppers zijn er ook in verschillende vormen. Zij kunnen rechthoekig of vierkant gevormd zijn met een lange hals die aan een korte basis vastmaakt, of zij kunnen een hebben ronde of bolvormige vorm.
  6. Deurdrempels zijn verkrijgbaar in zowel voet- als bumper uitvoering, afhankelijk van de gewenste functie van het product. Een deurstop met stootranden kan bijvoorbeeld worden gebruikt om schade te voorkomen wanneer een binnendeur tegen een ander oppervlak (zoals een muur) zwaait. Voor buitendeuren die door de wind weggeblazen moeten worden beschermd, wordt meestal voor een stijl met pootjes gekozen, omdat hierdoor lucht door de onderste opening kan stromen terwijl voorwerpen worden tegengehouden.
  7. Het gebruik van rubber in plaats van metaal zorgt voor extra duurzaamheid zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit in de loop der tijd. Het biedt ook de flexibiliteit die nodig is om schokken te absorberen, zodat uw muren niet beschadigd raken na herhaaldelijk er tegenaan slaan! Deurstoppers zijn er ook in verschillende vormen – ovaalvormig is gebleken voor meer stabiliteit te zorgen bij harde wind.

 

Waar wacht je nog op, je ziet dat er genoeg redenen en manieren zijn om te kiezen voor een deur stopper. Wacht dus niet langer en ga online eens kijken naar alle mogelijkheden omtrent deurstoppers. Want elk huis en/of kantoor heeft een deurstopper nodig!

Related Posts

Leave a Comment