Hoe kun jij je huis snel en makkelijk verkopen in Den Haag?

by admin
0 comment

Je huis verkopen Den Haag, waar begin je? Als jij je huis wilt verkopen kan dat meerdere oorzaken hebben. Laten we uitgaan van het positieve nieuws dat Den Haag een mooie stad is en dat je waarschijnlijk in Den Haag wilt blijven wonen. In deze tijd is het handig om eerst een nieuwe woning te vinden en dan je bestaande woning in de verkoop te zetten. Maar het kan ook andersom, bij Zelfwoonhuisverkopen kunnen ze je vrijblijvend advies geven over de beste strategie. Zij zijn bekend met de stad en kunnen een gratis waardebepaling voor je uitvoeren. 

Hoe vind jij een goedkope makelaar?

Je huis snel verkopen in Den Haag lijkt tegenwoordig geen probleem. Maar een goedkope makelaar in Den Haag vinden is wel een probleem. De meesten hanteren tegenwoordig een flinke courtage en vragen ook nog een soort bonus over het stuk wat boven de vraagprijs verkocht wordt. Zo kan het zijn dat je je woning snel verkoopt in Den Haag maar daarna een flinke factuur van de makelaar zal ontvangen. Een manier om dit te omzeilen kan via een gratis makelaar of een partij die met jou meedenkt over de beste verkoopstrategie. Wil jij eens sparren hierover schakel dan met Zelfwoonhuisverkopen, zij zijn onafhankelijk en bemiddelen tussen jou en de potentiële koper. Samen bepalen jullie de vraagprijs voor je woning. Deze wordt bepaald door een scan te maken van de meest recente verkoopprijzen in jouw omgeving. Overigens rekenen zij geen verkoopkosten dus je wordt niet achteraf opgezadeld met een factuur. Zij ontvangen hun commissie via de koper van jouw woning. 

Schakel de hulp van Zelfwoonhuisverkopen in

Zij kennen de lokale markt en de huizenmarkt in Den Haag. Zij kunnen je ook tips geven om de verkoop van je woning in goede banen te leiden. Denk maar eens aan het opstellen van de beste voorwaarden in het koopcontract en de juiste afhandeling bij de notaris. Maar ook het energielabel aanvragen hoort hierbij. Een goed en hoog energielabel verhoogd namelijk tegenwoordig de prijs van je woning. Je wordt volledig ontzorg en je bent verzekerd van een goede begeleiding. In welke situatie je ook zit, zij bieden maatwerk. Zelfwoonhuisverkopen heeft jarenlange ervaring en kan je hierin goed begeleiden. Op hun website staan mooie reviews geschreven van mensen die eerder hun huis in Den Haag succesvol verkocht hebben. 

Aan de slag!

Ben jij daarna op zoek naar een nieuwe woning in Den Haag. Ook dan kunnen ze je helpen bij het aankopen van de nieuwe woning. 

Related Posts

Leave a Comment