Persoonlijk advies voor je slaapcomfort.

by admin
0 comment

Iedereen heeft natuurlijk een andere slaaphouding of andere wensen wat betreft een matras of bed. Een matras op maat is daar de perfecte oplossing voor, in welke situaties is een matras op maat nou een goed idee of van toepassing? In dit blog proberen we je zo goed mogelijk antwoord te geven op deze vraag, wie weet heb je er wat aan. Of misschien vind je wel de perfecte oplossing voor jouw probleem in deze tekst dat zou natuurlijk helemaal de perfecte uitkomst zijn voor deze situatie.

Redenen om een matras op maat te nemen. 

Er zijn verschillende redenen om een matras op maat te nemen, hieronder hebben we een paar van deze redenen voor je op papier gezet. 

Matras op maat vanwege slaaphouding

De meest voorkomende reden voor een matras op maat is de slaaphouding, wat is er nou beter dan een matras hebben dat gecreëerd is op je slaaphouding. Je kan je favoriete slaaphouding laten analyseren bij een specialist en aan de hand van die analyse wordt het matras gemaakt. En bij deze productie wordt er dus ook gekeken naar wat voor materialen er in het matras worden gebruikt. Dit allemaal zodat het matras het beste aansluit bij de houdingen waarin jij het allerliefste slaapt. 

Matras op maat wegens lichaams gewichts redenen

Mensen die overgewicht hebben nemen vaak ook een matras op maat, dit omdat normale matrassen niet altijd bestand zijn tegen dit zware gewicht. Je zou dan snel verschijnselen zien als kuilen etc in het matras. Een verzakt bed slaapt natuurlijk voor geen meter, vandaar dat een matras op maat wordt aangeraden. Dan kunnen er stevigere materialen gebruikt worden waardoor het matras dus meer gewicht kan hebben.

Matras op maat wegens de situatie waar het matras zich in bevindt

Matrassen worden niet alleen op maat gemaakt vanwege persoonlijke redenen maar ook voor redenen die te maken hebben van de plaatsing of omgeving van het matras. BIjvoorbeeld als je een boot heb of een cabine in een vrachtwagen, daar passen vaak niet alle doorsnede matrassen in. Met een matras op maat kan je het perfect passende matras voor je situatie laten ontwerpen zodat het matras perfect past daar waar jij het nodig hebt.

Voor meer info over matrassen op maat kijk dan even op de website van MatrasAtelier

Related Posts

Leave a Comment