​​Suitsuit koffers: stijlvol, hip en handig

by admin
0 comment

De koffers van het Nederlandse bedrijf Suitsuit zijn modieus, trendy en innovatief. De belangrijkste drijfveer achter de ontwikkeling van deze koffers is de vraag van de vrouwelijke reizigers. Dat is vernieuwend, omdat de markt voor koffers tot nu toe voornamelijk inspeelde op de eisen van de mannelijke reiziger. Het bedrijf wilde verandering brengen in de saaie zwarte koffers die de markt domineren. De Suitsuit koffers zien er niet alleen mooi uit, ze hebben ook extra functionaliteiten die deze aantrekkelijk maken.

Speciaal voor wereldreizende fashionista’s

De koffers van Suitsuit passen prima bij een modieuze outfit, maar zijn bovendien gestudeerd om  te voldoen aan alle eisen van de vrouwelijke reiziger. De koffers zijn handig en hebben verschillende opbergvakken om alle spullen goed te organiseren. De verschillende modellen zijn, zo stelt het merk op haar website, bedoeld voor wereldreizende fashionista’s. Deze unieke invalshoek heeft het merk gemaakt tot een belangrijke speler op de wereldmarkt voor koffers.

Verschillende maten en aparte kleuren

Suitsuit heeft koffers in verschillende maten, in de hoogtes 76 en 66 centimeter als reiskoffer en in de hoogte 55 centimeter als handbagage koffer. De koffers zijn te verkrijgen in verschillende aantrekkelijke kleuren. Denk aan kleuren als stijlvol beetle green of biking red of juist in vrolijk papaya peach, melon en luminous mint. Val je graag wat minder op, dan kun je ook voor zwart of wit kiezen. Maar de stijl van de koffer wijkt toch af van de saaie modellen waar iedereen mee rond reist.

Handige vakken en perfecte afwerking

De afwerking van alle modellen Suitsuit koffers is zeer doordacht. Alle modellen zijn voorzien van dichte vakken met ritsen, naast het grote open vak, waar kleding met gekruiste elastieken op zijn plaats wordt gehouden. De koffers worden afgesloten met een perfect afgewerkte rits en een cijferslot voor extra bescherming van alle spullen. Wil je hip en praktisch op reis? Kies dan voor een Suitsuit koffer.

Meer informatie op: https://www.koffer-aanbiedingen.nl/

Related Posts

Leave a Comment