Thuiswerken optimaliseren met deze 5 producten

by admin
0 comment

Steeds meer mensen werken vanuit huis, maar hebben geen ruimte beschikbaar om deze om te toveren tot een kantoor. Om optimaal te kunnen werken is een goed ingerichte werkplek wel van essentieel belang, ook wanneer je vanuit huis moet werken. Met onderstaande 5 producten kun je je werkplek optimaliseren en word je veel productiever. 

Goed bureau of tafel

Werken met je laptop op schoot vanaf de bank is niet echt praktisch. Zorg daarom voor een goed bureau of in ieder geval voor een goede tafel waar je aan kunt werken. Het liefste met wat extra ruimte om eventuele papieren, accessoires en schrijfwaar neer te kunnen leggen. Een eetkamertafel zou eventueel kunnen volstaan, mits je niet de hele dag gestoord wordt door andere mensen in huis. 

Comfortabele stoel

Aangezien thuiswerk eigenlijk alleen mogelijk is wanneer je een kantoorbaan hebt is het ook belangrijk dat je een comfortabele stoel hebt. Niet een simpele stoel waar je een houten kont van krijgt en een kromme rug. Hier wordt je niet vrolijk van als je er acht uur per dag op moet zitten. Het mooiste is een degelijke bureaustoel waarvan je de hoogte en rugleuning kunt verstellen. 

Bureaulamp of juiste verlichting

Met het kiezen van de juiste verlichting zal de productiviteit verhoogt worden. Dit heeft te maken met de kleurtint die een lamp heeft. Gelukkig is er slimme verlichting waarmee je snel kunt schakelen tussen sfeer en werkverlichting. Zo heeft Philips hue verschillende lampen die ideaal zijn om te gebruiken in je thuiskantoor. Ook Ikea heeft slimme verlichting die zorgt voor een goede basis tijdens je werkuren. 

Monitor, toetsenbord en muis

Een aantal uren werken vanaf je laptop is prima te doen. Dit verandert snel als de uren veranderen in dagen. Wanneer je echt een goede werkplek wilt hebben is randapparatuur wel aan te bevelen. Het werken met een muis en toetsenbord is gewoon prettiger, zeker wanneer je ook nog eens een externe monitor hebt. 

Speaker, oordopjes of headphone

Ook als je in alle rust wilt werken is een beetje afleiding wel lekker. Een achtergrondmuziekje doet vaak wonderen. Door gebruik te maken van oordopjes of een headphone kun je je ook nog eens volledig afsluiten van de buitenwereld. 

Related Posts

Leave a Comment