Verfraai je huis met stickers

by admin
0 comment

Verfraai je huis met stickers

Er zijn allerlei manieren waarop je je huis kunt aankleden. Ook stickers kun je hiervoor gebruiken. In dit blog hebben we vijf stickers op een rij gezet die leuk zijn in huis.

Muurstickers

Muurstickers zijn het meest bekend als het gaat om stickers in huis. Niet zo gek, want je kunt er een saaie muur mee verfraaien. Bovendien kun je muurstickers in allerlei ruimtes opplakken. Of het nu een hal, een slaapkamer of een woonkamer is. Zelfs in de keuken kunnen ze. Je kunt een favoriete tekst op je muur plakken of een mooie foto. Ook kun je allerlei kleine stickers op een muur plakken. Denk aan sterren, vlinders, bloemen of vliegtuigen. Dit soort muurstickers zijn erg populair voor baby- en kinderkamers.

Deurstickers

Deurstickers zijn ook leuk in huis. Je kunt een gehele deur bekleden en er zo een eyecather van maken of gebruik tekststickers om de functie van een ruimte aan te geven. Als je kinderen hebt, is het ook leuk om ze zelf een sticker te laten ontwerpen voor hun slaapkamerdeur.

Raamstickers

Wil je inkijk tegengaan? Dan komen raamstickers van pas. Raamstickers kun je namelijk ook gebruiken als raamfolie. In plaats van kant-en-klare folie te kopen, kun je zelf iets op maat laten maken. Zo weet je zeker dat je iets op je raam hebt zitten dat een ander niet heeft. Raamstickers zijn ook leuk om je huis een bepaalde sfeer mee te geven. Zo kun je bijvoorbeeld elk seizoen of met bepaalde feestdagen een sticker op je raam plakken die daarbij past. Er zijn namelijk ook herbruikbare raamstickers die niet met lijm aan de ondergrond plakken. Deze kun je na gebruik eraf halen en later er weer opplakken.

Tegelstickers

Wil je je keuken, badkamer of toilet op een snelle manier een ander uiterlijk geven? Dan zijn tegelstickers handig. Deze plak je gewoon over je tegels heen.  dus je hebt geen breek- en sloopwerk. Op deze manier kun je een ruimte gemakkelijk een metamorfose geven. Nog een likje verf op de deuren en kozijnen en je keuken, badkamer of toilet is net weer als nieuw.

Vloerstickers

Vloerstickers in huis zijn minder bekend. Toch kun je er leuke dingen mee doen. Je kunt bijvoorbeeld op de slaapkamer van je kind met een vloersticker een racebaan of hinkelpad maken. Ben je allergisch voor huisstofmijt? Dan kun je er ook voor kiezen om een vloersticker op je vloer te plakken met daarop een print van een vloerkleed dan een echt vloerkleed neer te leggen.

Stickers drukken 

Wil je stickers drukken voor in huis? Dan voldoen vinyl stickers in de meeste gevallen. Vinyl stickers plakken namelijk op heel veel ondergronden. Naast wit vinyl is er ook transparant vinyl en high tack vinyl. High tack vinyl is grotendeels gelijk aan wit vinyl, maar heeft een krachtigere lijmlaag en het wordt standaard afgewerkt met een transparante laag die de print van de sticker extra beschermt. Dit is bijvoorbeeld bij tegelstickers handig, omdat je je tegels natuurlijk ook goed wilt kunnen schoonmaken.

Related Posts

Leave a Comment