Vijf voordelen van Sola pannensets

by admin
0 comment

Sola is een zeer bekend merk als het om keukengerei gaat. Het bedrijf werd bijna een eeuw geleden opgericht in Zeist en daar is het nog steeds gevestigd. De pannensets van dit Nederlandse merk zijn duurzaam en stijlvol. Hieronder alle voordelen van deze hoogwaardige sets:

1. Beschikbaar in veel uitvoeringen

Er zijn Sola pannensets van vier stuks pannen en sets met vijf pannen in verschillende maten. Voor ieder type warmtebron zijn speciale uitvoeringen beschikbaar. Daarnaast kun je kiezen uit pannen in verschillende materialen, van hoogwaardig edelstaal tot zwart afgewerkte aluminium pannen met een Greblon anti-aanbaklaag.

2. Gezond koken

De premium uitvoering is gemaakt van Tri-ply staal. Dit materiaal zorgt ervoor dat je sneller en efficiënter kunt koken. Dit is gezonder omdat je minder water en vet nodig hebt, waardoor de voedingsstoffen beter worden behouden en je met minder calorieën kookt. Bovendien bespaar je op je energierekening.

3. Tien jaar garantie

Omdat Sola alleen topproducten levert, kan het tien jaar fabrieksgarantie bieden. Dat is een stuk meer dan de gemiddelde leverancier, die slechts twee jaar garantie biedt

4. Geïntegreerd afgietsysteem

Een aantal pannen is voorzien van een speciaal afgietsysteem, waardoor afgieten een gemakkelijk klusje wordt. Het deksel is voorzien van kleine gaatjes en de pan van een schenktuit. Draai het deksel met de gaatjes voor de tuit en je kunt gemakkelijk afgieten. Draai je het deksel 90 graden, dan is de pan mooi afgesloten.

5. Veel verschillende losse pannen apart te bestellen

Mocht een pannenset alleen niet voldoende voor je zijn, dan kun je extra pannen bij bestellen. Er zijn uit dezelfde series koekenpannen, hapjespannen en wokpannen te verkrijgen. Daarnaast zijn ook gietijzeren braadpannen in diverse kleuren beschikbaar.

Related Posts

Leave a Comment