Industriële achterdeur kopen

by admin
0 comment

Achterdeuren bepalen mede je interieur. Het is goed om een achterdeur te kiezen die past bij je interieur en wensen. Industriële achterdeuren zijn modern, minimalistisch, strak en hebben exclusieve kenmerken. Als je besluit een industriële achterdeur te kopen, biedt dit artikel meer informatie.

Voordelen van industriële deuren op een rij:

✔ Verkrijgbaar in diverse materialen zoals staal en aluminium
✔ Op maat te maken voor iedere woning
✔ Meer lichtinval door de grote raampartijen in de deur
✔ De keuze uit diverse soorten glas zoals transparant en melkglas
✔ Keuze uit diverse designs industriële deuren
✔ Doordat een doorkijk gecreëerd wordt blijven ruimtes met elkaar verbonden
✔ De kamer krijgt een ruimtelijke en moderne uitstraling

Wat verstaan we onder een stompe deur?

Stompe deuren zijn deuren die in het kozijn vallen. De stompe deur maakt gebruik van standaard scharnieren, deze zijn ook bekend onder de naam bladscharnieren. Bij een stompe deur kan een deur rechts of linksdraaiend worden gemaakt. 

Wat verstaan we onder een opdekdeur?

Opdekdeuren hebben de eigenschap om deels in kozijnen te vallen. De deuren beschikken over een opdekrand die op het kozijn valt. De rest van de deur valt netjes in het kozijn. Deze soort deur maakt gebruik van paumelle scharnieren dit zijn scharnieren met twee uitstekend pinnen. 1 pin maakt gebruik van een voorgefreesd paumellegat. Daarnaast kan de deur enkel rechts of linksdraaiend worden bevestigd. 

Welke maat industriële achterdeur heb ik nodig?

Vervolgens is het van groot belang om te weten welke maakt deur je nodig hebt. De maten van iedere woning zijn zeer divers. Er zijn standaardmaten van deuren en het komt sporadisch voor dat een deur op maat gemaakt moet worden. De maat is afhankelijk van het kozijn van je woning. Nieuwere woning beschikken vaak over hogere en bredere deuren.

De maat meet je eenvoudig op door de de hoogte en de breedte van de huidige deur op te meten. Dit moet secuur gebeuren en als je een nieuwe deur aan gaat schaffen zijn de juiste maten belangrijk. Als je twijfels hebt over het opmeten kan je de hulp inroepen van een expert, deze meet de deur voor je op zodat je zeker weet dat het nauwkeurig en met geduld gedaan wordt.

Waar koop je een mooie industriële achterdeur?

Er zijn tegenwoordig voldoende aanbieders van industriële deuren. Je kan een industriële deur vinden bij bouwmarkten, doe het zelf zaken, deurenspeciaalzaken en diverse online webwinkels. Kijk hierbij naar de verschillende winkels en laat je inspireren tot het vinden van een mooie, strakke en moderne industriële achterdeur.Bron: deurenweb

Related Posts

Leave a Comment