Wat geef je iemand voor zijn housewarming?

by admin
0 comment

Stel: een vriend van je heeft een nieuwe woning en geeft binnenkort een housewarming. Dan wil je graag een leuk cadeautje geven waar je vriend ook echt wat aan heeft. Om je een beetje op weg te helpen, sommen wij hieronder een aantal cadeautjes voor je op.

Gelukkig bestaan er een hoop websites waar je gemakkelijk leuke cadeaus kunt kopen voor een housewarming, zoals HUMK. Wil je toch eerst nog wat inspiratie opdoen? Lees dan gauw verder.

Planten

Dit is misschien wel het meest standaard housewarming cadeau dat je kunt bedenken, maar het is en blijft ook een leuk cadeau. Planten fleuren een ruimte niet alleen op, ze hebben ook nog eens een aantal positieve effecten. Zo zuiveren ze de lucht, zorgen ze voor een betere akoestiek en zorgen ze voor een betere gemoedstoestand. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat de aanwezigheid van planten voor een vrolijker humeur en meer rust in je hoofd zorgt.

Fotolijstjes

Iets om aan de muur te hangen is ook altijd leuk. Denk bijvoorbeeld aan een mooi schilderij (als je vriend van kunst houd), of aan een paar leuke fotolijstjes. Je kunt alvast foto’s in deze lijstjes doen, of ze nog leeg laten. Ook leuk is het geven van bijvoorbeeld een IXXI. Dit zijn vierkante platen waar foto’s op worden gedrukt. Je kunt deze naast elkaar ophangen, waardoor je een soort fotocollage krijgt. 

Vogelhuisje of nestkastje

Heeft je vriend een tuin bij zijn huis? Dan is een vogelhuisje of een nestkastje een geweldig leuk cadeau! Je blijft zo helemaal in het huizenthema en zorgt ervoor dat de tuin van je vriend een levendige omgeving wordt.

Glazen, bestek, of andere handige spullen

Glazen, bestek, servies, het zijn allemaal handige en praktische spullen om te geven bij een housewarming. Ga wel even na of je vriend deze spullen niet al heeft. Je kunt ook bijvoorbeeld voor een koffiezetapparaat gaan, of voor een set shotglaasjes. Als je voor iets dergelijks specifieks, zoals shotglaasjes, gaat, is de kans groter dat je vriend deze nog niet heeft.

Related Posts

Leave a Comment