Wat kun je met een smart home?

by admin
0 comment

Bij een smart home staat automatisering centraal. Door processen die thuis worden gedaan aan elkaar te koppelen wordt je leven veel gemakkelijker. De smart home kan verschillende soorten taken op zich nemen. Welke functies een smart home allemaal heeft zullen we hieronder uitgebreid vertellen.

Energiebesparing

Doordat een smarthome instaat is om bijvoorbeeld je licht uit te doen of de verwarming automatisch iets lager te zetten na 10 uur, bespaar je toch al gauw aardig wat geld. Zo kan gemakkelijk in de app bijgehouden worden waar het meeste energie verbruikt wordt. De verwarming zoals eerder gezegd kan zo ingesteld worden dat wanneer er bijvoorbeeld een raam open staat, de temperatuur hierop aangepast wordt. Overall dus een gemakkelijke manier om op maandelijkse basis geld te besparen. 

Veiligheid

Een smart home heeft de functie om bijvoorbeeld de lampen aan te doen wanneer het ‘s avonds laat donker is en jij niet thuis bent. Hiermee kan je toch ervoor zorgen dat het lijkt of iemand thuis is. Ook kan als slimme functie kan een videobel worden aangesloten, hierdoor zal je nooit meer verrast worden aan de deur.

Gemak

Met een smart home ben je gemakkelijk in staat om bepaalde taken te voltooien. Taken die je normaal meerdere malen op een dag moet doen gebeurt nu automatisch. Zo gaan met één druk op de knop de gordijnen al open. Ook kunnen er bepaalde scenario’s thuis gecreëerd. Je hoeft maar met je vingers te knippen en zo staat het netflix scenario voor je klaar. Door slechts je stem te gebruiken kan je de smart home bedienen. Bij Powered Blinds bieden ze een uitgebreide versie hiervan aan mocht je nu geïnteresseerd zijn.

Kortom: De Smart home is de ideale oplossing voor mensen die zoeken naar gebruiksgemak en geld willen besparen.

Related Posts

Leave a Comment