Zo geef je je interieur een stoere touch

by admin
0 comment

Het interieur kan je zo lieflijk en stoer maken als je zelf wil. Alles is afhankelijk van smaak. Je kan ook verschillende stijlen met elkaar combineren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vind je je huidige interieur iets te zacht? Met de volgende elementen maak je het allemaal iets stoerder.

Industrieel

Een industriële stijl wordt vaak als stoer gezien. Er komt veel zwart, grijs, beton en staal bij kijken, allemaal vrij harde tonen en materialen. Vaak zijn de meubels ook strak en zitten er weinig frutsels aan. Al met al is dit een vrij harde stijl en straalt het weinig huiselijkheid uit. Het is daarom perfect te combineren met pastelkleurige accessoires. Door kleurrijke accessoires toe te voegen aan het interieur, maak je het geheel iets zachter. Het blijft wel knus en gezellig, maar krijgt wel de stoere touch van het industriële.

Hout

Vooral het gebruik van grof hout stimuleert de stoere touch die je wil in je interieur. Door bijvoorbeeld het gebruik van wagonplanken op je vloer of in de meubels, krijgt je huis een wat robuuste uitstraling. Dat is ideaal om een stoere touch aan je interieur te geven. Het leggen van wagonplanken is wellicht wat extreem, maar je kan deze planken ook terug laten komen in je meubels. Je kan er een kast van maken, of een eettafel. Er zijn genoeg mogelijkheden.

Leer

Leer geeft ook een stoere touch. Leer is vaak donker van kleur en kan op meerdere punten terug komen. Je kan kiezen voor een grote leren bank of fauteuil. Dat zijn vaak grote eyecatchers in de woonkamer. Je kan het leer ook terug laten komen in accessoires, bijvoorbeeld een vloerkleed of in een kunstwerk aan de muur. Leer is erg goed te combineren met verschillende stijlen, bijvoorbeeld modern, landelijk, maar ook een Scandinavische stijl. Zo kan je uit elke stijl halen wat je mooi vindt om er een geheel van te maken zoals jij het mooi vindt.

Related Posts

Leave a Comment