Zo wordt jouw terras het populairste van de hele buurt

by admin
0 comment

Elke horeca-uitbater juicht wanneer het goede weer is aangebroken. Wanneer het zonnetje komt piepen, weet je gewoon dat je die dag veel klanten op je terras mag verwachten. Dat wil zeggen dat je vrolijke klanten hebt en dat je een goede omzet draait. Mensen vertoeven nu eenmaal graag op een terras en verbruiken daar vaak meer dan wanneer ze binnen zitten. Jammer genoeg staat ons klimaat het niet toe om het hele jaar door het terras buiten te zetten… of wel?

Originele oplossing

Mits wat kleine aanpassingen, is het perfect mogelijk om het hele jaar door je terras buiten te laten staan en je cliënteel hier aangenaam en warm te laten vertoeven. Dit kun je verwezenlijken door een stretchtent op maat te laten maken, zodat die je terras kan overkappen. Het is zelfs mogelijk om er verlichting en verwarming in te installeren, zodat je deze tent en je terras het hele jaar door kunt gebruiken; weer of geen weer. Zeker na de barre corona tijden zijn mensen meer geneigd om buiten een pintje te drinken of bij te komen kletsen bij een glaasje wijn. Met een stretchtent op maat geef je al je klanten een veilig gevoel terwijl ze aangenaam, warm en droog op je terras kunnen zitten.

Slimme keuze

Een stretchtent op maat is niet alleen een gemakkelijke oplossing om terras plezier te kunnen garanderen, maar het is ook een slimme keuze voor je portemonnee. Zo’n tent is namelijk veel goedkoper dan een vaste overkapping die vaak uit hout en glas gemaakt wordt. Bovendien is ze erg stevig en kun je ze niet alleen qua formaat, maar ook op vlak van vorm en kleur volledig op maat laten maken. Ook wanneer er obstakels in de weg staan, is een stretchtent op maat een optie. Bekijk zeker eens met een adviseur wat je opties en mogelijkheden zijn. Je kunt je tent zelf installeren, of dit laten doen door professionals als je dat liever wil.

Unieke gezelligheid

Een terrasoverkapping voor horeca wint steeds meer aan populariteit. Dat is niet gek, want zo’n overkapping levert je niets dan voordelen op. Eerst en vooral doe je je gasten een groot plezier met zo’n terrasoverkapping voor horeca, want ze kunnen het hele jaar door buiten plezier maken en genieten van de warmte en gezelligheid zonder dat ze hiervoor naar binnen moeten gaan. Verder is zo’n overkapping duurzaam en veilig. Lijkt het je toch wat frisjes, zo’n tent in de winter? Je kunt er niet alleen verwarming en verlichting in installeren, maar het is ook een optie om zijwanden te voorzien voor je overkapping. Zo’n zijwanden zorgen ervoor dat je klanten gegarandeerd warm en droog blijven tijdens een winterse dag of avond. 

Related Posts

Leave a Comment