7 Unieke manieren om Zelf Geld te verdienen

by admin
0 comment

Grip krijgen op je financiën is een belangrijk aspect van een financieel vrij leven. Meestal ligt de nadruk op het bezuinigen op uitgaven om de eindjes aan elkaar te knopen, maar wat als ik je zou zeggen dat het ook anders kan? Ja, bezuinigen op uitgaven is een prima plek om te beginnen, maar meer geld toevoegen aan je eindresultaat geeft je niet alleen de financiële vrijheid die je zoekt, maar ook de vrijheid om je huidige levensstijl te handhaven. 

Je hebt geen volwaardige bijverdienste nodig om elke maand extra geld binnen te halen. Hier zijn 8 creatieve manieren om geld te verdienen waar je nog niet aan gedacht hebt.

1. Word een secret shopper

Als je een goed geheugen hebt, op details kunt letten, en verslag kunt uitbrengen van wat je ziet en ervaart, dan is geld verdienen als secret shopper een makkie voor je.

Geheim shopper worden is zo eenvoudig als je inschrijven bij een bedrijf dat die dienst verleent, dan undercover naar verschillende winkels gaan en verslag uitbrengen van je ervaring als klant. Je wordt betaald voor je inzicht en terwijl je bezig bent kun je genieten van wat gratis maaltijden, reizen, en winkelen. Je verdient niet alleen geld en extraatjes, maar je helpt ook de toon te zetten voor hoe echte klanten behandeld moeten worden.

2. Bied aan om op te passen voor drukke professionals

Babysitten lijkt misschien een voor de hand liggende plek om te beginnen als je wat extra geld wilt verdienen, en je denkt misschien dat je niet geknipt bent om te babysitten. Maar hier is de draai: zoek moeders en vaders op die drukke professionals zijn en kleine kinderen onder de vijf hebben. Ze zullen je hoogstwaarschijnlijk vertellen dat ze zich de laatste keer dat ze van een rustig avondje uit konden genieten niet meer kunnen herinneren. Je diensten aanbieden aan deze niche-bevolking zal niet alleen een lucratieve onderneming zijn, maar ook een gemakkelijke klus, want de kans is groot dat je gewoon huisoppas bent terwijl de kinderen slapen. 

3. Geef je mening

Als kind herinner je je misschien dat je ouders je zeiden dat je je “met je eigen zaken moest bemoeien”, maar als volwassene kan het je duur komen te staan als je gehoor geeft aan dit advies. Dit komt omdat je betaald kunt worden om je met andermans zaken bezig te houden. Er zijn bedrijven die je betalen om deel te nemen aan focusgroepen, telefonische enquêtes, online enquêtes en zelfs productproeven.

4. Rijd mensen rond

Je kunt echt een behoorlijk inkomen verdienen door chauffeur te worden voor Lyft of Uber. Als je niet van de kost wilt leven, kan mensen rondrijden je toch die nodige oppepper in je financiën geven door maar deeltijds te werken, en wanneer je er tijd voor vindt.

5. Laat je betalen om te luisteren

Als je van muziek houdt, zul je dit optreden geweldig vinden. Ga gewoon naar Slice the Pie en begin met het recenseren van niet-gesigneerde artiesten en bands om wat extra geld te verdienen. Je betaling per recensie is gebaseerd op de kwaliteit van de recensies die je op de site uitbrengt, dus het kan wat tijd kosten om je reputatie op te bouwen. Maar volgens Slicethepie geldt: “Hoe beter je recensie, hoe groter de bonusbetaling.” De site biedt ook een verwijzingsprogramma waarbij als een van je vrienden zich aanmeldt met je verwijzingscode en recensies schrijft, dan krijg je bonusbetalingen voor elke recensie die ze insturen. 

6. Bezorg maaltijden

Word lid van apps als Thuisbezorgd of Uber Eats en bezorg to-go eten op je vrije avonden of in het weekend. Je krijgt de mogelijkheid om je rooster helemaal zelf te bepalen en te werken wanneer je tijd hebt. Het beste deel? Het niet hebben van een auto is niet per se een deal-breaker. Afhankelijk van de stad kun je misschien ook met je fiets of scooter bezorgen.

7. Ruim je kast op

We zijn allemaal wel eens naar de toonbank van de consignatiewinkel gestapt om tot de ontdekking te komen dat de trui van Nike die we nooit de kans kregen te dragen maar 3 euro waard is. Door de kleren die je niet meer draagt te verkopen op apps als Marktplaats, heb je de vrijheid om je prijs te bepalen en te wachten.

8. Word een hondenuitlater

Meld je aan wanneer het jou uitkomt en help plaatselijke poepies waarvan de baasjes op hun werk vastzitten of de stad uit zijn voor zaken. Als de apps je omgeving niet bedienen, neem dan contact op met plaatselijke trimsalons en pensionnetjes om te laten weten dat je beschikbaar bent voor dierenoppas of hondenuitlaatservice.

Related Posts

Leave a Comment