Wanneer je zoekt naar een geschikte hanglamp, dan heb je nogal wat te kiezen. Als je echt iets bijzonders wenst, dan zou je eens kunnen denken aan de Forestier Papillon hanglamp. Deze lamp van Franse origine is ontworpen door Else Fouin en de hanglamp is voornamelijk van metaal.  Deze hanglamp is geschikt voor een E14 fitting van 40 Watt. De lamp word je overigens in de regel geleverd zonder lichtbron en de hanglamp heb je in zeven verschillende kleuren.

Zeer romantische toevoeging aan ongeacht welke ruimte

Zeker liefhebbers van poëtisch design zijn helemaal weg van de Forestier Papillon hanglamp. De lamp wordt wel omschreven als zeer ingetogen Het ontwerp is elegant met prachtige overlappende lagen. De Forestier Papillon hanglamp biedt in vrijwel alle gevallen een zeer subtiele romantische toevoeging aan ongeacht welke ruimte dan ook. Overigens heb je Forestier lampen in tal van verschillende soorten en maten. Het Franse merk ontwerpt lampen als kunstobjecten en dat maakt elke lamp van dit merk extra bijzonder.

De vorm en de lichtheid van een vlinder herken je terug in de lamp

Zoals de naam van de Forestier Papillon hanglamp al doet vermoeden, heeft de lamp de vorm van een vlinder en ook de lichtheid van een vlinder.  Kenmerkend is de overlapping van drie karkassen. De metalen draden van elk frame zijn gedraaid en gedupliceerd. Daardoor lijkt het alsof de vlinder daadwerkelijk fladdert en vliegt. Dit grafische effect maakt de lamp extra aantrekkelijk. 

De Forestier Papillon hanglamp is speciaal ontworpen voor het Boswachtershuis

De Forestier Papillon hanglamp werd in 2016 ontworpen, speciaal voor het Boswachtershuis. De ontwerper deed inspiratie op toen ze een vlinder zag die de vleugels opende en vervolgens de lucht invloog. Het resultaat mag er zijn, want bij de liefhebbers van hanglampen is de Forestier Papillon hanglamp een veel besproken lamp die je vaker en vaker ziet en dat in tal van verschillende ruimtes in een huis.

Je hebt nogal wat te kiezen wat betreft formaat en kleur

De Forestier Papillon hanglamp heb je in de maten XS (30 bij 25 centimeter), S (56 centimeter bij 34,8 centimeter) en L (100 bij 65 centimeter). De beschikbare kleuren zijn zwart, wit, koper roze, metallic taupe en champagne. Je hebt dus nogal wat te kiezen wanneer je besluit voor deze hanglamp te gaan in jouw huis. Een ding is zeker; met een lamp van Forestier koop je altijd kwaliteit en altijd iets bijzonders. Kies je voor een grote hanglamp, houd er dan wel rekening mee dat je meteen ook een blikvanger in huis haalt. Het is verstandig wanneer je kiest voor de grote uitvoering van de hanglamp rekening te houden met de rest van de inrichting, Een hanglamp als blikvanger betekent in de regel dat je wat minder scheutig bent met de rest van de accessoires en aankleding van de ruimte. Laat de hanglamp gewoon zijn werk doen als eyecatcher. Dan doe je de lamp eer aan en komt de lamp het best tot zijn recht.

 

Related Posts

Leave a Comment